FREE DOWNLOAD

PRAVOSLAVEN KALENDAR 2013

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Macedonian orthodox calendar for 2013.

  Features:
  - shows the holiday for the current date
  - shows the holiday for the chosen date
  - search the holiday by name to find the date

  After the installation, there is no need for internet connection.

  It's in MACEDONIAN ONLY!

  --------------------------------------

  Македонски православен календар за 2013 година.

  Карактеристики:
  - приказ на празник за тековниот датум
  - приказ на празник за датум по избор
  - пребарување на празник по име за наоѓање на датум

  Кога календарот ќе се инсталира, за понатамошното користење не е потребен интернет пристап.

  Само на МАКЕДОНСКИ јазик.

  Tags: православен календар за 2012 година , pravoslaven kalendar 2013 , makedonski pravoslaven kalendar , pravoslaven kalendar 2012 , pravoslaven kalendar 2013 makedonija , македонски православен календар 2012 , pravoslaven kalendar , православен календар 2012 македонија , pravoslaven kalendar 2012 bg

  Users review

  from 79 reviews

  "Awesome"

  9