FREE DOWNLOAD

Stappie

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Stappie is een smartphone app voor de horeca die je een duidelijk real-time overzicht geeft van wat er te doen is in de stad. Horecaondernemers en studentenorganisaties zetten via Twitter informatie over hun activiteiten, aanbiedingen, feesten, evenementen en optredens in Stappie. Deze tweets staan in geordende lijsten waardoor je makkelijk de informatie kan vinden waar je in geïnteresseerd bent. De lijsten zijn opgemaakt in de categorieën drank, eten, feesten/evenementen, live muziek/DJ en studentenactiviteiten. Binnen deze categorieën kan je ervoor kiezen om alleen de tweets te zien die aangeven wat er ‘vandaag’ in de stad te doen is.

  Op een kaartje kan je zien waar al deze activiteiten en aanbiedingen in de horeca plaatsvinden en hoe je bij de horecazaken kunnen komen die ze organiseren. Zo’n zelfde kaartje geeft aan in welke horecazaken jouw ingecheckte Facebook vrienden zich bevinden. Zo heb je een duidelijk overzicht wat er waar te doen is in de stad en wie zich daar bevinden.

  Extra functies in Stappie:
  · je hebt de mogelijkheid om de berichten van de ondernemers te retweeten in Twitter en te delen in Facebook
  · je kan in de app inchecken bij een horecazaak en zo je vrienden laten weten waar je bent
  · je kan aangeven dat je aanwezig bent bij een activiteit, feest, evenement of optreden
  · je kan evaluaties geven over de activiteiten/aanbiedingen en over de horecazaak zelf
  · je kan direct een taxicentrale bellen
  · op de bedrijfspagina’s vind je alle interessante informatie en links van de horecazaken en de studentenorganisaties

  Om gebruik te maken van Stappie kunnen horecaondernemers en studentenorganisaties zich aanmelden op de website www.stappie-app.nl Zij kunnen gratis gebruik maken van Stappie.

  Tags: stappie

  Users review

  from 103 reviews

  "Great"

  7.6