DOWNLOAD  $1.43

08 Innebandy

  • SEARCH TYPE
  08 Innebandy icon

  08 Innebandy

  by: 3 8

  8 Users
  rating
  DOWNLOAD  $1.43


  Screenshots

  Description

  Nu uppdaterad för säsongen 2012-2013. Ifall du har widgetar som visar förra säsongen (2011-2012) liggande på bakgrundsskärmen måste du välja serie och lag på nytt (klicka på innebandybollen) för att se matchprogrammet för den nya säsongen. Du kan också ta bort dessa widgetar och placera ut nya.

  Med 08 Innebandy widget håller du enkelt koll på spelprogram och uppdaterade resultat i Stockholms Innebandyförbunds seriesystem, mitti-cupen.

  För att skapa en widget på din bakgrundsskärm, tryck ner menyknappen, välj "Lägg till", sedan "Widget", och slutligen "08 Innebandy ..." i listan som dyker upp. Du kan också trycka ner fingret ett tag på din skärm, och därefter välja Widget och 08Innebandy i listan. För Android 4 och uppåt, så hittar du widgeten under fliken 'widgetar' bland dina applikationer - tryck och håll nere, bestäm var du vill lägga den. OBSERVERA ==> Om du inte ser 08Innebandy-widgeten i listan, prova att köra 08Innebandy-applikationen som du hittar i din program-lista, och återgå därefter till widget-listan. Det kan ta några minuter innan widgeten dyker upp. Om du fortfarande inte ser någon 08Innebandy-widget i listan, prova att boota om din telefon/surfplatta.

  Välj en seriekategori, t.ex ‘Pojkar 00’, och därefter namnet på ditt favoritlag, t.ex ‘Rotebro IS IBK(A)’, så kommer widgeten sedan att visa alla matcher i motsvarande serie (‘P00SB’), både spelade och kommande. Använd pilarna för att bläddra fram och tillbaka mellan matcherna. Du kan välja att bara se matcher som ditt favoritlag är med i, eller samtliga matcher i serien. Då du inte bläddrat på ett tag återgår widgeten till att visa den senaste spelade matchen eller nästa kommande match, beroende på inställning. Tryck på bollikonen till vänster för att ändra inställningar.

  Widgeten kommer i två storlekar, en som visar en match i taget och en som visar två.

  Maila gärna förslag på förbättringar eller felrapporter till info@ternios.com

  Tags: innebandy , innebandy games

  Users review

  from 3 reviews

  "Great"

  8