FREE DOWNLOAD

Badr Hari Fans Apps

  • SEARCH TYPE
  Badr Hari Fans Apps icon

  Badr Hari Fans Apps

  by: APAR 1 10

  10 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Badr Hari is een kickbokser. Hij is geboren te Amsterdam op 8 december 1984.
  Zijn ouders komen oorspronkelijk uit het plaatsje Kenitra in Marokko, ook Badr heeft veel gevoel bij de “roots” van zijn ouders en komt daarom tijdens zijn gevechten uit onder de Marokkaanse vlag.

  Als kind begon Badr te trainen bij Sitan Gym. Na een paar jaar ging hij over naar Pancration Chakuriki, de sportschool van Thom Harinck. Tegenwoordig traint Badr onder leiding van Mike Passenier in de Gym van Passenier, Mike's Gym in Oostzaan. In januari 2005 tekende Hari een contract bij promotor Simon Rutz en werd hij opgenomen in het It's Showtime team. Op 28 april 2007 werd Badr de eerste K-1 Heavyweight Wereldkampioen tijdens het titelgevecht op Hawaï. In de eerste ronde trapte hij Yusuku Fujimoto knock-out met een high kick op zijn kaak, dit betekende de absolute doorbraak van een jong, bijzonder fenomeen en sportman!

  Badr vecht voornamelijk op K-1 regels en stond ondanks zijn jonge leeftijd al twee keer in de finale van de K-1 te Japan. K-1 is een Japanse organisatie, gesticht door Mr. Ishii, die een competitie-vorm heeft bedacht waarbij alle staande vechtsporten, zoals Kung Fu, Karate & Kempo zich met elkaar kunnen meten. Het lijkt nog het meest op kickboksen, maar je mag bij K-1 ook de knieën gebruiken. Voor de finale worden er overal ter wereld kwalificatiewedstrijden gevochten, mede hierdoor is K-1 veruit de grootste en meest populaire kickboksorganisatie ter wereld, en heeft zeer hoge prijzengelden. De wedstrijden worden in meer dan 135 landen uitgezonden en door deze zeer brede aandacht is Badr Hari, mede door zijn stijl, doorzettingsvermogen en uitstraling de meest populaire K-1 vechter ter wereld geworden.

  -marques de commerce-
  BADR HARI est une marque déposée Cette application n'est pas affiliée à ou approuvés par BADR HARI

  DISCLAIMER: Nous sommes un conservateur offrant un accès direct au contenu publiquement disponible sur YouTube. Nous ne sommes pas responsables de toutes les questions de droit d'auteur que l'application donne accès à des vidéos YouTube telles quelles.

  Tags: badr hari videos

  Users review

  from 1 reviews

  "Awesome"

  10