FREE DOWNLOAD

Dansk Fodbold

  • SEARCH TYPE
  Dansk Fodbold icon

  Dansk Fodbold

  by: GratisAppEditor 20 7.4

  7.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Dansk Fodbold er en gratis applikation, hvor du kan følge dit fodboldhold.
  Hold dig opdateret med Dansk Foldbold om din klub

  Bliv holdt opdateret med de seneste nyheder fra danske fodboldhold. Vær altid opdateret med seneste nyt ved hjælp af klubbernes RSS-feed. Du kan også finde de enkelte klubbers facebook og twitter profiler, hvis de er synlige på de sociale netværk.

  Er du Brøndby fan, så følg BIF, hvis du er FCK fan, så følg FC København og er du OB fan, så følg OB.
  Samtlige danske fodboldhold i superligaen er med.

  Du finder alle de største danske fodboldklubber i denne gratis applikation.

  Applikationen byder også på et nyheds-feed fra Tipsbladet.dk så du kan følge med i alt det andet der også sker i fodboldens verden.

  Chat med andre fodboldfans

  Applikationen tilbyder også en mulighed for fodboldfans indbyrdes kan chatte med hinanden, hvilket helt sikkert kan resultere i nogle sprøde debatter. Skriv på chatten og blev en del af debatten. Husk at skrive til andre som du forventer de skal skrive til dig.

  Med fans fra både FC København, Brøndby IF, Odense Boldklub og andre danske fodboldklubber kan vi sammen dyrke vores interesse for fodbold.

  Skal du besøge et fodboldstadion?

  Hvis dit hold skal på udebane og du gerne vil med ud og se dem spille, så har vi gjort det nemt for dig at finde de forskellige fodboldklubbers stadioner. Ved hjælp af Google Maps får en kortvisning over de forskellige danske fodboldstadioner, så nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at følge dit hold på udebane.

  Dansk Fodbold applikationen vil løbende blive opdateret med flere fodboldklubber og informationer. Har du forslag til forbedringer af applikationen så brug vores kontaktformular på vores hjemmeside.

  Dansk Fodbold er gratis at downloade og udgivet med henblik på at give folk nem adgang til de seneste nyheder fra Fodboldens verden.

  Users review

  from 20 reviews

  "Great"

  7.4