FREE DOWNLOAD

Eredmenyek

  Eredmenyek icon

  Eredmenyek

  by: 21.3K 9.4

  9.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Maradj képben minden általad kedvelt sportággal kapcsolatban! Az Eredmenyek alkalmazás segítségével mindig megtalálhatod az élő eredményeket gyorsan, pontosan, elérheted a statisztikákat és a tabellákat, sorsolásokat világszerte közel 30 sportág több mint 5000 versenysorozatából.

  GYORS ÉS PONTOS EREDMÉNYEK
  • KIVÁLÓ LEFEDETTSÉG: Nálunk közel 30 sportág több mint 5000 versenysorozatának eredményeit találhatod meg a világ minden tájáról. Maguk a focieredmények már több, mint 1000 versenysorozatból elérhetőek!
  • SEBESSÉG: Akár gól esik, akár piros lapot kap valaki, vagy vége egy játszmának vagy harmadnak, azonnal tudni fogsz róla, a meccs közönségével egyidőben.

  TÖBBÉ NEM MARADSZ LE A MECCSEKRŐL
  • KEDVENC CSAPATOK, MECCSEK VAGY VERSENYSOROZATOK: Ne vesztegesd az idődet, kövesd csak kedvenc meccseid. csapataid, versenysorozatod eredményeit.
  • ÉRTESÍTŐK ÉS JELZÉSEK: Eredmények, összeállítások, piros lapok … Ezekről többé nem maradsz le. Csak válaszd ki a kedvenc meccseidet és várj az értesítésre.
  • SZINKRONIZÁLD AZ ADATOKAT: PC-t, mobilt vagy tabletet használsz? Bármelyiket is preferálod, regisztrált felhasználóként szinkronizálhatod eszközeidet.

  TABELLÁK ÉS MECCSINFORMÁCIÓK
  • MECCSINFORMÁCIÓK ÉS ÉLŐ KOMMENTÁR: Nem tudod nézni kedvenc meccsedet a TV-ben? Nem gond, kövesd nálunk másodpercről- másodpercre és maradj percrekész az ÉLŐ kommentár segítségével.
  • ÖSSZEÁLLÍTÁSOK ÉS EGYMÁS ELLENI EREDMÉNYEK: Tudni szeretnéd az összeállításokat a meccs kezdete előtt? Nálunk megtalálhatod őket. De nemcsak ezt, hanem az egymás elleni eredményeket is, ahol láthatod, hogyan teljesítettek egymás ellen a csapatok a múltban.
  • ÉLŐ TABELLA: Egy gól sok mindent megváltoztathat. Az élő tabellában láthatod, hogy egy szerzett gól megváltoztatta-e a tabella állását vagy a góllövőlistát.

  LEFEDETTSÉG
  Foci, jégkorong, kosárlabda, tenisz, kézilabda valamint további 25 sportág.

  Hiányolod kedvenc sportágadat? Hamarosan megtalálhatod nálunk – portfoliónkat folyamatosan bővítjük!

  Users review

  from 21.280 reviews

  "Awesome"

  9.4