FREE DOWNLOAD

Golf Starttid

  • SEARCH TYPE
  Golf Starttid icon

  Golf Starttid

  by: Svenska Golfförbundet 191 4

  4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Boka och avboka starttider med Golf.se applikationen direkt i din mobil. Du kan boka med de golfvänner och favoritklubbar som du angett i Min Golf, se starttider på sällskapsronder och tävlingar och avboka hela bollen eller dig själv (gäller ej den som skapat bokningen).

  · Boka starttider på din favoritklubb*
  · Boka med dina golfvänner*
  · Se befintliga bokningar
  · Avboka befintliga bokningar

  Du kan även:
  · Se starttider för tävlingar du är anmäld till när startlistan publicerats på webben
  · Avboka dig ur en starttid (gäller ej den som skapat bokningen)

  LOGGA IN MED GOLF-ID
  För att använda applikationen behöver du logga in med ditt Golf-ID. Du får då tillgång till starttider på din hemmaklubb**. För att boka medspelare eller andra banor behöver du ha lagt upp dem i Min Golf på www.golf.se. Även där loggar du in med ditt Golf-ID för att boka starttider, anmäla dig till tävlingar och mycket mer.

  Om du saknar lösenordet ska du använda glömt lösenordsfunktionen på Golf.se. Funktionen hittar du vid inloggningen till Min Golf. Märk att e-postadressen ska vara den som du uppgivit till din hemmaklubb.

  GOLFVÄNNER OCH FAVORITKLUBBAR
  På Golf.se kan du, när du loggat in i Min Golf, lägga till personer som du ofta spelar tillsammans med. Du gör det under menyvalet Golfvänner, där söker du fram personer med hjälp av Golf-ID eller namn och lägger till dem i en lista. Dessa spelare finns sedan tillgängliga i tidsbokningsapplikationen.

  Du kan även lägga upp klubbar som favoritklubbar så blir de tillgängliga i applikationen, det gör du under menyvalet Favoritklubbar, i Min Golf. Både listorna på golfvänner och favoritklubbar kan synkas om i applikationen ifall förändringar inte slagit igenom.

  * golfvänner och favoritklubbar är tillval inne på Min Golf på Golf.se.
  ** gäller golfklubbar med webb bokning. Golfklubben behöver även aktivera ”boka i mobil” i GIT

  Tags: min , git golf bokningssystem

  Users review

  from 191 reviews

  "OK"

  4