FREE DOWNLOAD

Kalareppu

  • SEARCH TYPE
  Kalareppu icon

  Kalareppu

  by: Kalareppu 20 7.6

  7.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Kalareppu on suomalaisille vapaa-ajan kalastajille suunniteltu ilmainen palvelu joka tarjoaa käyttäjilleen mm. henkilökohtaisen kalastuspäiväkirjan, tärppikartan, TOP-listaukset, keskustelufoorumin ja useita eri tapoja jakaa saalistietosi www.kalareppu.com - sivuston avulla. Lataa sovellus ja katso miten tuemme arvokasta harrastustasi! Tarvitset Facebook - tilin käyttääksesi Kalareppua.

  Lisätessäsi kalaa palveluun voi päättää itse tulevatko saalistiedot vain Kalareppulaisten tietoon vai myös Facebook-kavereille statuspäivitysten kautta. Muutkin jakotavat ovat mahdollisia puhelimesi ominaisuuksista riippuen. Ja mikä parasta, kalan lisääminen palveluun kaikkine tietoineen vie alle minuutin aikaasi!

  Voit myös merkitä valitsemiasi kaloja tai Kalareppulaisia Suosikkeihin jotta löydät ne helposti milloin vain.

  Top 10 -painikkeen alta löytyy Suomen suurimmat saaliit kalalajeittain. Saalistietoihin kuuluvat kalastajan nimi, kuva kalasta, strategiset mitat sekä paikkatieto. Voit kysellä kommenttikentän kautta lisätietoja kuten esimerkiksi uistimen mallia ja väriä.

  Tärppikartasta saat peruskatsauksen miten saalistiedot jakaantuvat lähelläsi tai kauempana. Tässä, kuten muuallakin, hakutoimintoa voi ja kannattaa käyttää. Painamalla suurennuslasin kuvaketta voit vapaamuotoisesti määrittää haettavan asian.

  Omat Saaliit – osio toimii henkilökohtaisena kalapäiväkirjana yksityiskohtaisine saalistietoineen. Jos toinen Kalareppulainen kommentoi saalistasi tai vastaa aiempaan kommenttiisi saat siitä tiedon Tapahtumat- toiminnon kautta.

  Minne tiedot menevät ja mitä niillä on tarkoitus tehdä? Ensinnäkin kaikki saalistiedot menevät suojatuille Kalareppu-palvelimille jotka sijaitsevat Suomessa. Esimerkiksi saalistiedoista johdetut trendit voivat myöhemmin auttaa vesistöjen kalakantojen seurannassa – ja suunnittelussa ja kertoo hiljaisen tiedon kalastuskohteestasi ja vastaa kysymyksiin kuten: Mistä kohdasta Oulujärveä on tähän aikaan vuodesta saatu eniten taimenta? Mikä on ollut paras syötti silloin? Mikä on tilastollisesti ollut paras syöntiaika, jne.?

  Kehitämme palvelua parhaan kykymme mukaan ja pyrimme palvelemaan käyttäjiä suurella kunnioituksella. Mikäli et ole tyytyväinen Kalarepun toimintaan tai huomaat virheitä sen toiminnassa, tai haluat jopa osallistua Kalarepun kehittämiseen niin otathan reippaasti yhteyttä palaute@kalareppu.com . Vastaamme jokaiseen viestiin.

  Liity mukaan!

  Avainsanat: kalastus, kalareppu, luonto, kalapäiväkirja, kalastuspäiväkirja, tärppikartta, TOP10, saalistiedot, kala, saalis, perhokalastus, virvelikalastus, verkkokalastus, pilkkiminen, katiska, facebook jako, järvi, joki, lampi, meri, lohi, hauki, ahven, taimen, smart nature

  Tags: kalastuspäiväkirja ille

  Users review

  from 20 reviews

  "Great"

  7.6