FREE DOWNLOAD

Nogometni

  • SEARCH TYPE
  Nogometni icon

  Nogometni

  by: point1studio 10 10

  10 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Službena aplikacija portala Nogometni.com.hr.

  Portal Nogometni.com.hr nastao je iz velike ljubavi prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Stoga naš slogan “Nogomet na prvom mjestu”, nije slučajno odabran. Nogometni.com.hr pojavio se na internetu u siječnju 2012. godine te je tako postao prvi hrvatski portal specijaliziran za nogomet.

  Redakciju ovog portala čine uglavnom diplomirani novinari koji ne teže senzacionalizmu i lažima. Zanima nas samo ono što se događa na terenu, zanima nas sportski rezultat i od toga nećemo odstupiti ni milimetar.

  Cilj nam je promicati hrvatski nogomet, hrvatsku reprezentaciju i hrvatske nogometaše, bez obzira na kojem se kraju svijeta nalaze i za koji klub igraju. Međutim, isto tako smo fokusirani na europski i svjetski nogomet. Isto su nam važni i “veliki” i “mali” klubovi i trudit ćemo se svima pružiti istu medijsku pažnju. Također, naš je cilj pokazati da na hrvatskom sportskom medijskom tržištu ima onih koji se bave istinom i koji neće objaviti vijest bez potvrde.
  Svjesni smo toga da nam neće biti lako i da je ovo teži put, ali vjerujemo u ono što radimo i znamo da će kvaliteta isplivati i da će nas čitatelji prepoznati.

  Naravno da sve ovo ne bi imalo smisla da nema Vas – naših vjernih čitatelja i zato Vam ovim putem želimo reći – HVALA. Hvala Vam na svakoj pohvali, na svakom savjetu, na svakoj pokudi, na svakom komentaru, na svakom kliku i na svakoj posjeti.

  Vi ste glavni razlog zbog kojeg svaki dan pripremamo nove vijesti, izvještaje, komentare, najave i tematske tekstove. Ne možemo uvijek biti najbrži, ali želimo biti najbolji. Trudit ćemo se da ispunimo visoke ciljeve koje smo sami postavili, ali i koje ste nam Vi zadali, a od vas tražimo da nas pratite i upozorite ako slučajno skrenemo sa staze kojom smo krenuli.

  Nogometni.com.hr – Nogomet na prvom mjestu!

  Tags: aplikacija nogomet

  Users review

  from 10 reviews

  "Awesome"

  10