FREE DOWNLOAD

NUsport

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Alle sport komt samen bij NUsport. Het belangrijkste sportnieuws, live updates, het snelste scorebord van Nederland en heel veel video's zoals die van de UEFA Champions League en de Formule 1. Daarnaast kun je je stem geven met de dagelijkse polls op NUsport.

  Complete tijdlijn met snelle updates
  De NUsport-app heeft een unieke tijdlijn waarmee jij razendsnel op de hoogte bent van alles wat speelt in de sportwereld. Je leest de laatste updates en het belangrijkste sportnieuws over voetbal, formule 1, schaatsen, darten en heel veel andere sporten. Daarnaast kun je nu zelf pushberichten aanzetten van de sporten die jij interessant vindt.

  Het snelste scorebord van Nederland
  Benieuwd naar de tussenstand? Bekijk alle tussenstanden en uitslagen met het snelste scorebord van Nederland en mis niets van de belangrijkste voetbalcompetities of de uitslagen van het Nederlandse schaatsen.

  Functies
  Het belangrijkste sportnieuws en video's
  De leukste tweets en Instragramposts
  Geef je stem in de dagelijkse polls en quizzen
  Tussenstanden en uitslagen in het scorebord
  Het programma, ranglijsten en opstellingen
  Pushberichten van de sporten die jij leuk vindt
  Livebeelden van o.a. de UEFA Champions League
  De beste sportvideo’s

  NUsport is bekend van televisie. NUsport, onderdeel van NU.nl, is nu ook live op tv. Op Veronica kun je onder meer de Champions League en Jupiler League volgen. Voorspel in de app de resultaten, kijk live mee naar de wedstrijd en breng na afloop in de app je stem uit op de man of the match.

  In de komende tijd zal de app verder worden uitgebreid en wordt het o.a. mogelijk om je timeline te personaliseren. Feedback? Mail naarfeedback@nusport.nl.

  Tags: nusport , voetbal uitslag embedded html

  Users review

  from 1.432 reviews

  "Good"

  6.6