DOWNLOAD  $1.00

Sportzomer 2012 Scheurkalender

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $1.00


  Screenshots

  Description

  Nog 8 weken scheuren, nu voor maar 0,79! Alle inkomsten voor het Jeugdsportfonds!

  2012 heeft een geweldige sportzomer én een fantastische app: de Jeugdsportfonds Sportzomer Scheurkalender. Zo wordt de sportzomer nóg leuker. Jij krijgt 73 dagen lang, elke dag tijdens het EK Voetbal, Wimbledon, Tour de France en de Olympische Spelen:

  - Het programma van de dag
  - Leuke sportweetjes
  - Anekdotes
  - Cartoons & foto's (van fotograaf Clemens Rikken)
  - Achtergrond info

  En heel veel kinderen in Nederland krijgen de mogelijkheid om een sport te beoefenen.

  Met het downloaden van deze Jeugdsportfonds Sportzomer 2012 Scheurkalender-app steun je namelijk het Jeugdsportfonds en daarmee ondersteunen zij weer gezinnen die geen geld hebben om een sportclub te betalen. In 2011 zijn 18.839 kinderen dankzij het Jeugdsportfonds gaan sporten. In 2012 moeten dit er nog veel meer zijn. Het motto is niet voor niks: alle kinderen moeten kunnen sporten!

  Het fonds creëert sportkansen voor kansarme kinderen. Kinderen tot 18 jaar die in gezinnen leven met weinig geld kunnen in aanmerkingen komen voor ondersteuning. Het Jeugdfond betaalt contributies en benodigde attributen tot een maximaal bedrag van €225 per jaar.
  Deze app is een initiatief van Wilbert Leering (copywriter en conceptmaker uit Utrecht) i.s.m. het Utrechtse interactieve communicatiebureau Rhinofly, en is onderdeel van het Mijn Jeugdsportfonds Actie-platform. Je kunt zelf ook een initiatief starten om het Jeugdsportfonds te steunen, kijk op

  http://www.mijnjeugdsportfondsactie.nl.

  De Jeugdsportfonds Sportzomer 2012 Scheurkalender-app is voor iedereen die deze sportzomer weet wie & wat er speelt of juist wíl weten wie & wat er speelt! Tijdens het EK voetbal, de Tour de France, Wimbledon en de Olympische Spelen. Voor jong en oud, van 8 tot 88, voor mannen, voor vrouwen...en uiteindelijk allemaal voor kids die nu nog niet kunnen sporten en dat dankzij het Jeugdsportfonds wél kunnen.

  De inhoud van de Scheurkalender app word je aangeboden door uitzendbureau Start People!. Meer over Start People en hun samenwerking met het Jeugdsportfonds vind je op jeugdsportfonds.nl

  (Deze applicatie vereist dat Adobe Air geïnstalleerd is. Adobe Air is gratis te downloaden op de Android Market (Google Play))

  Tags: sport zomer , tour de france 2012

  Users review

  from 2 reviews

  "Great"

  8