FREE DOWNLOAD

Sportzomer

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Beleef de sportzomer van 2012 samen met Dagblad van het Noorden! Van 4 juni tot en met 10 augustus ontvangen lezers van Dagblad van het Noorden elke dag gratis de bijlage Sportzomer bij hun krant.

  De app 'DvhN Sportzomer' houdt je op de hoogte van alle sportnieuws op internationaal, nationaal én regionaal niveau. DvhN Sportzomer vertelt je ook wat je allemaal in de Sportzomer-bijlage kunt lezen. Binnen de app heb je een eigen profiel waarmee je kunt reageren op nieuws en elkaar.

  'DvhN Sportzomer' bevat de volgende onderdelen:
  - Sportnieuws: al het sportnieuws uit de regio, maar uiteraard ook zeer veel aandacht voor de grote evenementen zoals het EK Voetbal, Wimbledon, de Olympische Spelen, het NK Atletiek, De Tour de France, de start van de Eredivisie en nog veel meer.
  - Sportzomer: alle tweets vanuit de DvhN Sportzomer-redactie waarin primeurs, aankondigingen en uitslagen zullen langskomen.
  - De Tribune: alle gebruikers van de app kunnen hier hun helden en hun prestaties bespreken. Of aanmoedigingen schreeuwen. Sport kijken doe je dus nooit meer alleen!
  - Kalender: Een volledig overzicht van alle sportevenementen in onze regio en daarbuiten. Ook zie je in de kalender wat er in de Sportzomer Bijlage voorbij komt.
  - Profiel: Voeg een foto, bio en link aan je profiel toe en wordt vriendjes met andere gebruikers.

  De app is gratis. In uitzonderlijke gevallen, bij hele bijzondere prestaties van 'onze' sporters bijvoorbeeld, sturen we je een push-bericht. Die zijn uiteraard ook gratis.

  Tags: sportzomer dvhn , ringtone tour de france gratis