FREE DOWNLOAD

VISplanner

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Met VISplanner zie je direct op Google Maps kaart waar je met jouw VISpas(sen) wel en niet mag vissen. Er is uitgebreide informatie over het water beschikbaar. Daarnaast zie je eenvoudig waar je handige visvoorzieningen in de buurt kunt vinden, zoals visstekken, trailerhellingen, visvijvers, en hengelsportzaken.

  Deze app is behoorlijk omvangrijk maar hierdoor kun je ook met minder snelle internetverbindingen overal informatie over alle viswateren van Nederland raadplegen. Je moet dus wel voldoende ruimte op je smartphone hebben om al deze informatie op te kunnen slaan. Je downloadt als het ware een interactieve versie van de papieren Lijst van Viswateren. De app is in combinatie met de VISpas wettelijk geldig als schriftelijke toestemming.

  Bugs en problemen lossen we graag op. Mail dan een uitgebreide beschrijving van het probleem met je telefoonnummer en het type telefoon wat je gebruikt naar visplanner@sportvisserijnederland.nl.

  Tags: demo visplanner , visplanner deutsch

  Users review

  from 1.496 reviews

  "Great"

  7

  Users comments for VISplanner

  Ciprian Murariu

  by Ciprian Murariu

  Aug 20, 2017  |  "Good"

  Is there an English version? That would be so much useful!

  Jarno Alma

  by Jarno Alma

  Jun 05, 2017  |  "Awesome"

  Hoef jw boekje niet meer mee te nemen

  A Google user

  by A Google user

  Sep 11, 2016  |  "Awesome"

  Best app for fishing

  Roy Spaan

  by Roy Spaan

  Jun 25, 2016  |  "Good"

  De app lijkt te doen wat het voorstelt, maar mist de geadverteerde visstekjes. Als leek lijkt het me weinig meer te bieden dan de officiële vislijst pdf. Ik hoopte op een redelijke community die actief visstekjes deelt.

  Bad Wolf

  by Bad Wolf

  Jun 13, 2016  |  "Poor"

  Sony Xperia Z5

  Peter Cousins

  by Peter Cousins

  Feb 21, 2016  |  "Good"

  Looks like a well detailed app. However only rated 3 as I don't speak read or write dutch. Language options would gain you a 5 star rating