FREE DOWNLOAD

AutoMemo

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  O noua versiune, noi oportunitati! Descopera AutoMemo 5.0!

  AutoMemo este o aplicatie simpla, care-ti reaminteste ce ai de platit pentru masinile din parcul tau auto sau pentru autoturismul tau personal.
  Mergi cu prioritate pe un drum fara amenzi luate din neatentie sau pentru ca ai uitat ce trebuie sa-ti reinnoiești la masina si bucura-te de beneficiile aplicatiei!

  - Atentionare gratuita!
  Știi din timp cand expira documentatia masinii tale si primesti GRATUIT pe SMS atentionare, inainte sa fie prea tarziu! Ai pana la 6 numere de telefon si adrese de email pentru primirea alertelor.

  - Functii MEMO diversificate!
  Pe langa functiile de tip MEMO clasice (cu ALERTE asociate), care te ajuta sa gestionezi grijile legate de masina sau motocicleta, acum poti crea MEMO-uri utile in viata de zi cu zi, precum “Facturi Casa” sau “Rate Banca”.

  - ALERTE utile, luna de luna!
  La fiecare MEMO poti crea mai multe ALERTE asociate pentru masina (RCA, ITP, CASCO, Rovigneta, Tahograf, Cauciucuri, Ulei etc), dar si pentru utilitatile lunare (Gaz, Apa, Curent electric, ori Ipoteca, Credit personal etc.). MEMO-urile pentru masini sau motociclete au deja predefinite o serie de ALERTE uzuale.

  - Mai multă FLEXIBILITATE!
  De acum, poti seta orice alta alerta care te ajuta sa fii mereu pregatit si sa stii ce ai de facut! Foloseste aplicatia AutoMemo pentru crearea unor alerte suplimentare. Nu uita! Pentru fiecare dintre ele, vei primi un SMS GRATUIT sau email.

  Fa-ti acum un abonament lunar sau anual pe AutoMemo si descopera noi OPORTUNITATI!

  - Creezi un numar nelimitat de MEMO sau ALERTE si le poti sterge oricand;
  - Primesti GRATUIT atentionari, in zilele si la orele alese de tine, prin SMS si email;
  - Receptionezi alertele cu minim o zi si maxim 14 de zile inaintea datei de expirare;
  - La fiecare MEMO poti adauga imagini (realizate cu telefonul ori stocate in memoria telefonului)
  - Poti plati abonamentul direct din aplicatie in perfecta siguranta si primesti factura automat pe email.

  Tags: verificare asigurare auto franta , verificari asigurari rca 2013 , cedam rca , verificare rca 2013 , verificare asigurare de franta , verificare asigurare franta , expira rca , verifica rca , verificare rca franta

  Users review

  from 1.866 reviews

  "Great"

  7.8