FREE DOWNLOAD

Autototal

  Autototal icon

  Autototal

  by: 49 6.6

  6.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  AutoTotal

  Descriere

  AutoTotal – Alege Originalul! este primul software Android, ce faciliteaza magazinelor si service-urilor auto (din Romania), identificarea si lansarea de comenzi de piese, catre AD Auto Total, atat OE cat si aftermarket (filtre, elemente de directie/ suspensie, elemente de franare, anvelope, uleiuri, elemente de caroserie, scule si utilaje de service).

  Pe baza bazelor de date TecDoc, precum si a informatiilor de la furnizorii de piese de schimb, utilizatorul aplicatiei AutoTotal poate determina usor piesele de schimb necesare, prin introducerea datelor auto. Exista posibilitatea, de asemenea, de a identifica si de a comanda direct piesa de schimb corecta prin intermediul înregistrarii numarului de ordine al producatorului, numar articol, numarului comparativ OE sau prin notiuni de cautare universale.

  Pentru fiecare articol cautat (dintr-un total de aproximativ patru milioane de articole) sunt afisate în aplicatia AutoTotal toate informatiile relevante, cum ar fi caracteristicile tehnice sau pozele produsului respectiv.

  Pentru utilizarea completa a aplicatiei AutoTotal este necesar sa se atribuie prin unul din reprezentantii de vanzari AD Auto Total un numar de client si o parola.

  Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati reprezentantul dvs. de vânzari sau pe adresa de e-mail sesizari@autototal.ro

  Tags: program auto total , o total alege , scule programare , autototal , blog auto total , program piese auto total , program cautare piese autototal , program autototal alege originalul , free program auto total

  Users review

  from 49 reviews

  "Good"

  6.6