FREE DOWNLOAD

ELMŰ•ÉMÁSZ

  ELMŰ•ÉMÁSZ icon

  ELMŰ•ÉMÁSZ

  by: 97 3.6

  3.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  ELMŰ-ÉMÁSZ Android applikáció leírás

  Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport számára kiemelten fontos, hogy könnyen elérhető és folyamatosan naprakész információt biztosítson ügyfelei számára mind az energiaszolgáltatással, mind a mindennapi energiafelhasználással kapcsolatos kérdésekben.

  Ezt a célkitűzését szem előtt tartva – a magyarországi energiaszolgáltatók sorában elsők között – az Android készülékeket kedvelők számára is lehetővé tesszük a gyors és pontos informálódást.

  Ingyenesen letölthető alkalmazásunk minden felhasználó számára garantálja az aktuális áramügyek intézéséhez szükséges alapvető információk azonnali elérését, egyben lehetőséget nyújt arra, hogy a tesztek és kalkulátorok segítségével többet tudjon meg az energia megfelelő felhasználásáról.

  Az alkalmazásban az alábbi menüpontok közül válogathat:
  - Aktuális híreink
  - Ügyfélszolgálati irodáink elérhetősége, nyitva tartása
  - Online időpont-foglalás ügyfélszolgálati irodáinkba
  - Telefonos ügyfélszolgálat
  - Online ügyintézés
  - Ügyintézéshez szükséges iratok jegyzéke
  - Számlamagyarázó
  - Aktuális villamosenergia-tarifák
  - Áramdíj-kalkulátor
  - Energiatakarékossági teszt
  - Kilowattóra-kalkulátor
  - Stand-by fogyasztás-kalkulátor

  Tegye próbára alkalmazásunkat, s vegyen részt Ön is a jövőbeni fejlesztésében! Küldje el nekünk véleményét, észrevételeit az alkalmazás Kapcsolat menüpontjában megtalálható e-mail-címünkre! Segítségét köszönjük!

  Tags: elmű áramdíj 2012 , elmű kalkulátor , áramdíj kalkulátor 2012 , elmű kalkulátor 2012 , áramdíjak 2012 émász , áramdíjak 2012 elmű , émász áramdíjak 2012 , áramdíj 2012 , elm

  Users review

  from 97 reviews

  "OK"

  3.6