FREE DOWNLOAD

Experimentet

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  OBS! Denna app är bara till för deltagare i Sveriges största energisparexperiment. Är du inte med? Följ oss på http://eon.se/experimentet

  Under ett års tid kommer 10 000 hushåll från hela landet delta i Sveriges största energisparexperiment. Frågan de ska besvara är: är det enklare att spara el om man ser den – och vilket av våra fem sätt att se elen på får deltagarna att spara mest?

  Följande fem utmaningar kommer att visas under experimentets gång:

  Del 1: Saldot
  Om du fick reda på hur mycket din elförbrukning kostade, skulle du då tänka två gånger på hur du använde din el hemma? Saldot visar deltagarnas elförbrukning i kronor och ören.

  Del 2: Grannfejden
  Om vi gör elbesparing till ett spel, där våra deltagare tävlar om vem som kan spara mest el, gör man av med mindre då? I Grannfejden delas deltagarna in i grupper, där den som sparar mest vinner spelet.

  Del 3: Moroten
  Det finns roligare saker än el att spendera dina pengar på. Därför visar vi i en belöningsstege vad deltagarnas sparade kilowattimmar, och därmed kronor, kan användas till istället.

  Del 4: Generalen
  Påminnelser är bra för att få oss att komma ihåg saker och ting. Som att komma upp på morgonen eller inte glömma bort det där viktiga mötet på eftermiddagen.
  Så varför skulle det vara annorlunda när det kommer till att spara el? Om en tuff coach fungerar som blåslampa borde det hela gå galant. Eller?

  Del 5: Bobo
  Kan den empatiska förmågan få deltagarna att spara mer el? Vi presenterar en liten gullig figur, som antingen blir glad eller ledsen, beroende på hur duktiga våra deltagare är på att spara el.

  Users review

  from 16 reviews

  "OK"

  4