FREE DOWNLOAD

FŐGÁZ Zrt-volt Észak-Dél Földg

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  A FŐGÁZ Zrt. - korábban ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató Zrt. - ügyfelei a hivatalos alkalmazás segítségével a legfontosabb online ügyfélszolgálati funkciókat érhetik el.

  Szolgáltatások:
  - mérőállás bejelentés,
  - diktálási időszak lekérdezése,
  - korábbi mérőállások listája,
  - legközelebbi személyes ügyfélszolgálat,
  - folyószámla egyenleg megtekintése.

  A mérőállás bejelentés és a legközelebbi személyes ügyfélszolgálat funkciók regisztráció nélkül is, a további funkciók bejelentkezés után (regisztrációval rendelkező felhasználó számára) érhetőek el.

  Az alkalmazás létrehozásának legfőbb célja, hogy a FŐGÁZ - korábban ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató Zrt. - minél magasabb szinten szolgálja ki Ügyfeleit, megfelelve a kor elvárásainak. Használja ki Ön is az alkalmazás előnyeit:

  - 0-24 órában használható,
  - ingyenes,
  - helyben és időben kötetlen,
  - egyszerű, gyors és korszerű módja az ügyintézésnek.

  ---

  By using the official FŐGÁZ - former ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató Zrt. - application you can reach the key functions of the online customer service.

  Services:
  - meter status reporting,
  - query of the dictation period,
  - list of previous meter statuses,
  - location of the nearest personal customer service,
  - view the current account balance.

  The meter status reporting and the location of the nearest personal customer service functions can be accessed without registration, while further functions can be accessed after logging in (for users who have already registered).

  The main purpose of the creation of the application is to enable FŐGÁZ - former ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató Zrt. - to serve its customers on higher level, meeting with the requirements of the era. Take advantage of the benefits of the application:

  - can be used between 0 - 24 hours,
  - free,
  - unbound to when and where,
  - simple, quick and modern way of administration.

  Tags: gdf suez mérőállás bejelentés , gdf suez mérőállás , enksz mérőállás bejelentés , enksz mérőállás , gdf suez magyarország , gdfsuez mérőállás bejelentés , gdf suez mérőállás bejelentés online , gdf suez , gdf svez energia magyarország zrt.

  Users review

  from 287 reviews

  "Great"

  7

  Users comments for FŐGÁZ Zrt-volt Észak-Dél Földg

  Adriano Melita

  by Adriano Melita

  Mar 16, 2017  |  "Poor"

  Unfortunately no English version available. Moreover is not yet available for all Hungary, for example Debrecen is not supported.

  Péter Kun

  by Péter Kun

  Oct 01, 2016  |  "OK"

  A cél az lenne hogy ne kelljen állandóan a papír számlát keresni és az azonositokat. Miért nem lehet megjegyezni az ügyfél azonosítót? Miért nem lehet látni az egyenleget és befizetni bankkartyaval?

  Miroslav Kacera

  by Miroslav Kacera

  Sep 24, 2016  |  "Poor"

  Useless for foreign customers in HU.

  Alex Csonka

  by Alex Csonka

  Dec 13, 2015  |  "Awesome"

  Legalább van. :)

  Melinda Marai

  by Melinda Marai

  Mar 22, 2015  |  "Poor"

  Egyetlen hasznos funkció a mérőóra állás rögzítés. Ezen kívül semmi. Nem lehet pontos egyenleget megtudni, nem lehet számlát megtekinteni, nem lehet kifizetni a számlákat.

  Szilágyi Sándor

  by Szilágyi Sándor

  Dec 28, 2012  |  "Great"

  Csak azért nem 5 csillagos mert én is hiányolom az emlékeztetőt a diktálási időszakra. Esetleg naponta piszkálhatna az időszak végéig vagy a diktálás megtörténtéig...