FREE DOWNLOAD

Körklar?

  • SEARCH TYPE
  Körklar? icon

  Körklar?

  by: SalusAnsvar 40 7.4

  7.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  När är jag en lämplig förare efter att ha druckit alkohol?

  Så fungerar Körklar?-appen: Genom att placera dryckessymboler på timme för intag kan du med denna app enkelt få en uppskattning om hur lång tid det tar innan alkoholen gått ur ditt blod efter festen. Du kan också läsa om hur alkohol påverkar kroppen och varför det är viktigt att vänta med att köra bil efter att du har druckit. När du räknat ut din förbränningskurva kan du också sprida den till dina vänner via Facebook så de kan hålla koll på dig dagen efter när du inte borde sitta i bilen.

  Observera att denna app bygger på en standardmodell och ska endast användas i underhållningssyfte för att få en uppskattning. Hur snabbt kroppen förbränner alkohol beror på många fler faktorer än vad vi tar hänsyn till i denna applikation och kräver också att användaren själv lägger in helt korrekt information. Vill du vara helt säker på att du är en lämplig förare bör du vänta ett dygn efter festen innan du sätter dig i bilen igen eftersom trötthet också påverkar din lämplighet som förare.

  Bakom appen står SalusAnsvar, bolaget med 100 års erfarenhet inom området försäkring och med ett stort engagemang för trafiknykterhet. För varje nedladdning av ”Körklar?” bidrar SalusAnsvar även med 1 kr till MHF:s (Motorförarnas Helnykterhetsförbund) arbete i kampen mot rattfylla.

  Ha en trevlig fest och vänta helst ett helt dygn innan du sätter dig bakom ratten!

  Tags: körklar , när är jag körklar? , körklar alkohol , körklar. alkohol , www.körklar

  Users review

  from 40 reviews

  "Great"

  7.4