FREE DOWNLOAD

Mobile Accessibility Demo NL

  Mobile Accessibility Demo NL icon

  Mobile Accessibility Demo NL

  by: 7 10

  10 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Dit is een volledig functionele 30 dagen evaluatieversie van Mobile Accessibility.

  Deze applicatie is ontworpen voor blinden.

  MA is een applicatie voor schermtoegang die mensen die blind of slechtziend zijn in staat stelt een Android-telefoon te gebruiken op een intuïtieve, makkelijke en simpele manier.

  MA is twee producten in één:

  - Het is een pakket van 10 toegankelijke applicaties (Telefoon, Contacten, SMS, Alarmen, Kalender, E-mail, Web, Waar ben ik, Apps en Instellingen) die speciaal zijn ontworpen voor blinden en slechtzienden. Ze hebben allemaal een simpele interface waarvan de tekstuele informatie wordt voorgelezen door Nuance Vocalizer(r) spraaksynthese, of u kunt uw brailleleesregel aansluiten voor braille-uitvoer.

  - Het is ook een schermlezer die het u mogelijk maakt het pakket te verlaten en door de standaard interface van uw telefoon te navigeren.
  Onthoud alstublieft dat als u gebruik wilt maken van de schermleesfunctie van MA, u een telefoon nodig heeft met fysieke navigatieknoppen zoals een trackball of trackpad.

  Binnen het pakket van toegankelijke applicaties van MA kunt u het volgende doen:

  - Telefoon: Voer telefoongesprekken, beantwoord inkomende gesprekken, beluister het ID van de beller en beheer uw gesprekslogboek.
  - Contacten: Beheer uw contacten, zelfs die van sociale netwerken zoals Facebook.
  - SMS: Schrijf en lees korte berichten. Beheer conversaties.
  - Alarmen: Stel uw alarmen in.
  - Web: Volledige webbrowser ervaring, vergelijkbaar met die op uw PC. Spring naar een element naar keuze (links, paragrafen, koppen, formulieren, etc.) om sneller te navigeren naar de informatie waarin u geïnteresseerd bent. Sla uw favoriete websites op als bookmarks.
  - Kalender: Creëer, bewerk en verwijder een kalendernotering. Bekijk alle noteringen per dag, week of maand.
  - E-mail: Volledige toegang tot uw Gmail account.
  - Waar ben ik: GPS-applicatie die u updates geeft over uw huidige locatie.
  - Apps: Open de lijst van apps die zijn geïnstalleerd op uw Android-telefoon.
  - Instellingen: Verander de ringtone. Configureer feedback en notificaties (vibratie of audio). Configureer toetsenbord echo, interpunctie breedsprakigheid, spraak toon en snelheid, etc.
  - Snelle toegang tot datum en tijd, telefoon statusinformatie zoals batterijniveau en netwerksterkte, aantal gemiste gesprekken en ongelezen berichten, etc.

  Belangrijkste Functies:

  - Aanraaknavigatie: U kunt MA niet alleen gebruiken met de trackball of het fysieke toetsenbord van uw telefoon, maar ook met het aanraakscherm! Beweeg simpelweg uw vinger over het scherm en de spraaksynthesizer leest de tekst onder uw vinger. Of als u dat liever heeft kunt u omhoog/omlaag/rechts/links vegen en op het scherm tikken om door de interface te navigeren. En als u dat wilt kunt u feedback inschakelen in de vorm van geluid en vibratie.

  - Makkelijk tekst invoeren: Binnen of buiten het MA pakket kunt u het virtuele qwerty-toetsenbord en de spraakherkenning gebruiken om snel en eenvoudig tekst in te voeren. Stelt u zich voor, een SMS- of e-mailbericht schrijven alleen met uw stem... gewoon geweldig!

  - Spraaksynthese: Code Factory maakt mobiele telefoons al jaren toegankelijk voor blinden en slechtzienden, en we weten dat de stem belangrijk is... heel erg! Voor MA werkt Code Factory samen met Nuance(r) en daarom is Vocalizer(r) de stem van MA.

  - MA biedt geavanceerde ondersteuning voor braille: Heeft logisch toegewezen brailletoetsen die uniformiteit bieden tussen de ondersteunde brailleleesregels.
  Systeemvereisten:

  Alle Android-telefoons vanaf versie 2.1 en hoger worden ondersteund. Onthoud alstublieft dat spraakherkenning alleen ondersteund wordt vanaf versie 2.2 en hoger.

  Onthoud alstublieft dat als u gebruik wilt maken van de schermleesfunctie van MA, u een telefoon nodig heeft met fysieke navigatieknoppen zoals een trackball of trackpad.

  Tags: telefoon script , spraakherkenning nederlands , nederlands spraakherkenning , sms voor blinden , androoid apps voor blinden , evaluatieversie spraaksynthese , mobile accessibility nl , spraaksynthese

  Users review

  from 7 reviews

  "Awesome"

  10