FREE DOWNLOAD

My Vodafone (AL)

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  My Vodafone sigurisht që të jep kontroll të plotë dhe të detajuar të përdorimit të numrit tënd për minutat, SMS, internet të paketës, balancës apo shpenzimeve / faturave të tua mujore… por falë ridizenjimit të tij të ofrojmë një eksperiencë më të mirë navigimi.

  Kontrolli i shpenzimit të paketës ndodhet në faqen kryesore të aplikacionit dhe vlerat e njësive të komunikimit të paketave shfaqen të agreguara - mjafton të klikosh në to për të parë detajet. Mund të personalizosh aplikacionin duke vendosur emrin/pseudonimin, të zgjedhësh një foto për profilin tënd dhe ne të përshendesim me emrin që ke vendosur ti, madje në varësi të orës së ditës personalizohet edhe imazhi i aplikacionit.

  Gjithashtu My Vodafone vazhdon surprizon me dhuratat e rezervuara për ty nga Vodafone Happy, konvertimin e kuponave me oferta nga Mini City, bonuset e internetit me #gigaday apo #gigaweekend.

  My Vodafone duhet të jetë përditshmëria jote.

  My Vodafone ensures full and detailed control of your bundle’s components’ usage (voice, SMS, internet), your balance and charges/ monthly bills.
  Thanks to redesign we can assure you a better journey experience. Now the bundle consumption is easily tracked in the home screen while components’ values are aggregated; you just click on it to get full details.

  You may personalize the app by choosing a nickname and a profile picture and we will greet you accordingly; furthermore the app background changes automatically on day and night basis.

  In addition My Vodafone reserves surprises for you under Vodafone Happy, coupon redemption of Mini City, data bonus from #gigaday and #gigaweekend.

  My Vodafone is your daily deal!

  What’s new:

  - Ridizenjim i plotë në eksperiencë dhe funksionalitete
  - Kontroll i paketës bazuar në njësi komunikimi (internet, min, SMS) direkt në faqen kryesore
  - Kontroll i balancës dhe shpenzimet jashtë pakete njësi komunikimi (internet, minuta, SMS) direkt në faqen kryesore
  - Personalizim i aplikacionit me emër/foto profili
  - Historiku i rimbushjeve
  - Fatura e muajit të fundit në format pdf dhe detyrimet e 12 muajve paraardhës për klientët me kontratë
  - Konvertim i kuponave të lojës Vodafone Mini City

  - Fully redesigned experience and functionalities
  - Bundle control based on components (internet, mins, SMS) directly home screen
  - Balance control and out of bundle charges based on components (internet, mins, SMS) directly in home screen
  - Personalization of your app profile (picture/nickname)
  - Your top up history
  - Last month bill in pdf format and your last 12 months dues for postpaid customers
  - Coupon redemption of Vodafone Mini City Game

  Tags: my , erlis dhima , emrii numrit celular vodafone , vodafon albania oferta celular , vodafon al , myvodafoneal , gjithcka per telefona soft dhe lojra , may , my vodafone al

  Users review

  from 4.809 reviews

  "Great"

  8.6

  Users comments

  A Google user

  by A Google user

  Aug 17, 2017  |  "Awesome"

  Eshte shume i thjesht ne insta emri r_you_kevin follow

  Ari Lika

  by Ari Lika

  Aug 17, 2017  |  "Awesome"

  Shum i mir

  Romeo Gjata

  by Romeo Gjata

  Aug 17, 2017  |  "Great"

  Good

  A Google user

  by A Google user

  Aug 17, 2017  |  "Awesome"

  Ckm

  Rina TR

  by Rina TR

  Aug 17, 2017  |  "Poor"

  Aplikacioni pothuajse nuk hapet fare. Ben loading 1 ore edhe pastaj thote qe sesioni skadoi. Edhe kur hapet, punon shume ngadale, dhe i mungojne funksionalitete qe ka patur aplikacioni i meparshem.

  A Google user

  by A Google user

  Aug 16, 2017  |  "Awesome"

  Like it