FREE DOWNLOAD

Presretač

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Presretač je aplikacija koja za Vas, velikom brzinom, u trenutku prijema poziva automatski dobavlja informacije o pozivaocu iz BH Telecom Imenika.

  U trenutku dok primate poziv, Presretač se obraća BH Telecom imeniku, te provjera kome broj pripada - i o rezultatima pretrage vas obavještava na ekranu. U slučaju da je broj pronađen i dozvoljen za prikaz, na status baru (na vrhu ekrana) prikazati će Vam se poruka o vlasniku broja s kojeg primate poziv.

  Sa završetkom razgovora, u status baru Vam ostaje notifikacija - o pozivatelju, te klikom na notifikaciju možete odmah sačuvati sve informacije o pozivatelju - ime/naziv, adresu i broj telefona u svoj adresar.

  U slučaju da u trenutku provjere nemate pristup internetu, umjesto poruke o vlasniku broja dobiti će te poruku koja Vas upozorava upravo na ovu činjenicu.

  U slučaju da broj s kojeg primate poziv nije unutar BH Telecom mreže, ili je zabranjen za prikaz - umjesto informacije o vlasniku broja, dobiti će te obrazloženje.

  Presretač Vam putem postavki nudi i mogućnost da ga privremeno deaktivirate i mogućnost da za Vas ne provjerava brojeve koji su već u Vašem adresaru, kao i opciju odabira rada isključivo putem WiFi veze.

  Za funkcionisanje Presretača neophodna vam je aktivna 3G ili WiFi Internet veza. Presretač je višestruko brži, efikasniji i sigurniji od svih sličnih aplikacija dostupnih na tržištu.

  Važna napomena: aplikacija ne može funkcionisati na 2G (GPRS,EDGE) konekciji jer se ista deaktivira u toku prijema poziva.

  Presretač koristi minimalne resurse kako vaše 3G/WiFi Internet veze tako i vašeg uređaja u svom radu.

  Presretac

  Tags: presretac sms poruka , presretac poruka , sms presretac , presretaci sms poruke , presretac bh telecom , bh telecom presretac , presretac poziva , presretac bht , presretanje poziva sms

  Users review

  from 173 reviews

  "Great"

  8