FREE DOWNLOAD

SEAT Digitális kézikönyv

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  SEAT interaktív digitális kézikönyv

  Megjelent a SEAT márka interaktív digitális kézikönyve, mely hasznos információkat nyújt többek között az Ibiza, Ibiza ST, Ibiza SC modellek kezeléséhez is. A szoftver ingyenesen letölthető iPhone, iPad és Android eszközökre egyaránt.

  A modell kiválasztása után a sokoldalú navigáció segítségével könnyedén megkereshetjük a minket érdeklő információt. A tartalomjegyzék és az ABC index alapú navigációs menün kívül természetesen a szabadszavas keresési funkcióval is bármikor elérhető a kívánt tartalom, akár a műszerfal elemeiről, a kontrollámpák fajtáiról, vagy az autó bármely részéről szeretnénk többet megtudni.
  Az interaktív szerviz lokátorral rákereshetünk megyére és városra lebontva a hozzánk legközelebb lévő SEAT szervizekre és kereskedőkre. A könnyebb tájékozódást a térképes kereső biztosítja, mely egy azonnali útvonaltervezést is nyújt a választott ponthoz.

  Az applikáció bármikor letölthető, akár több eszközre is, maga a szoftver internetkapcsolat nélkül is bárhol, bármikor használható a letöltést követően.

  Tulajdonságok:

  Könnyű navigáció: A könyv életre kel! A belső linkelések segítségével a felhasználó a tartalomjegyzékből, a műszerfalról, de akár az abc sorrendben lévő index oldalakról is azonnal eljuthat a kívánt tartalomhoz.

  Kereshető: Ha a navigáció nem lenne elég, akkor a szabad szavas keresési funkcióval bármikor elérhető a kívánt tartalom.

  Mindig kéznél van: Az applikáció bármikor letölthető – akár több eszközre is -, így soha nem fog elveszni, mindig hozzáférhetünk.

  Internet kapcsolat nélküli: A szoftver internet nélkül működik a letöltés után bárhol, bármikor használható.

  Interaktív szerviz lokátor: A térképes szervizkereső egy komplett országos szerviz katalógus, amely az információkon kívül még azonnali interaktív útvonaltervezésre is képes a legközelebbi vagy a kiválasztott szervizponthoz.

  Tags: seat ibiza kezelési kézikönyv , seat ibiza kézikönyv letöltés , seat ibiza szerelési kézikönyv , seat ibiza szerelési útmutató , seat ibiza kezelési utmutato , seat ibiza szerelési könyv , seat szerelési útmutató könyv , seat kézikönyv , seat ibiza szerelési kézikönyv letöltés

  Users review

  from 40 reviews

  "Good"

  6

  Users comments for SEAT Digitális kézikönyv

  Szabolcs

  by Szabolcs

  Apr 16, 2017  |  "OK"

  Hiányos

  Kev O'D

  by Kev O'D

  Aug 09, 2013  |  "Good"

  Would be great if could have an English version...