FREE DOWNLOAD

ŠKODA Service app

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Met de ŠKODA service app heeft u de meest praktische informatie over uw ŠKODA binnen handbereik. Heeft u zich altijd al afgevraagd wat dat ene lampje op uw dashboard betekent, wilt u direct een afspraak inplannen voor de werkplaats of heeft u een aanrijding gehad en wilt u ter plaatse weten wat u het beste kunt doen? De antwoorden op deze vragen en andere nuttige tips die mogelijk van pas komen zijn terug te vinden in deze app!

  * Dashboard; hier vindt u een overzicht van de verschillende waarschuwingslampjes. Op deze manier kunt u eenvoudig te weten komen wat er aan de hand is en wat u daaraan kunt doen.

  * Werkplaats afspraak; Zelf online voor uw ŠKODA een werkplaatsafspraak inplannen kan snel en gemakkelijk en direct in de planning van uw ŠKODA-dealer.

  * Doe-het-zelf; hier zijn enkele doe-het-zelf tips terug te vinden, zoals het wisselen van een wiel of het meten van het oliepeil.

  * Dealer locator; via Wifi of GPS kunt u eenvoudig zien welke ŠKODA-dealer er bij uw bestemming van dat moment in de buurt is. Ook na het ingeven van een postcode of plaats verschijnt er een dealerlijst met dichtstbijzijnde ŠKODA-dealers. Met één druk op de knop kunt u vervolgens zien hoe u naar deze dealer kunt rijden of direct contact met hem kunt opnemen.

  * Mobiliteitsservice; de pechhulp van ŠKODA. Bel bij pech onderweg of schade in Nederland én in het buitenland direct het Mobiliteitsservice nummer.

  * Vertalen; we hebben voor u de meest voorkomende autoproblemen onderweg vertaald in vijf talen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans).

  * Meld schade; heeft u een aanrijding gehad, hier kunt u direct het schadeformulier van u en uw tegenpartij invullen. Een deukje opgelopen bij het parkeren of een ster in uw voorruit? Vanaf deze pagina kunt u direct een afspraak voor schade herstel inplannen bij uw ŠKODA-dealer.

  * Parkeren; speciaal voor onze loyalty klanten, de VerrassendŠKODA leden, hebben we een directe link naar de Park-line app gemaakt.

  * Skoda.nl; wilt u meer informatie over ŠKODA, kijk dan op onze website.

  Kortom een handig hulpmiddel voor iedere ŠKODA-rijder!

  Users review

  from 78 reviews

  "Good"

  6.8

  Users comments for ŠKODA Service app

  Erik Huelsmann

  by Erik Huelsmann

  May 24, 2016  |  "Poor"

  The program has tried to install its update foor weeks now om my Acer. It just won't not work.