FREE DOWNLOAD

Spraak navigator (Auto)

  • SEARCH TYPE
  Spraak navigator (Auto) icon

  Spraak navigator (Auto)

  by: 13 5.8

  5.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  LET OP DEZE VERSIE WERKT NIET MET ANDROID 4.0 OF HOGER!!

  Spraak navigatie, voor in de auto. gebruik uw stem om keuzes te maken en beslissen. navigeren naar bushalte, treinstation, fiets oplaatpunt of gehandicapten parkeerplaats. Navigeer met uw stem.

  Zoekt u een gehandicaptenparkeerplaats, bushalte, treinstation, of een fietsoplaatpunt bij u in de buurt? Met één druk op de knop hoort u wat er bij u in de buurt is. Door middel van uw stem geeft u commando’s. En zal de navigatie starten naar uw POI (Point Of Interest)

  Dit programma is onder andere bedoeld/ideaal voor:
  - Bent u opzoek naar een invalide of gehandicapten parkeerplaats in uw omgeving. Met dit programma vindt u altijd de dichtstbijzijnde in uw buurt. Stel u rijdt met de auto op de snelweg en u heeft hoge nood start dan dit programma en zeg “ik zoek de dichtstbijzijnde invalidenparkeerplaats. De navigatie wordt dan onmiddellijk gestart naar de dichtstbijzijnde Gehandicapten parkeerplaats. U kunt ook zeggen gik zoek een gehandicapten parkeerplaats. Dit toont een lijst met alle parkeer plaatsen bij u in de buurt. U kunt daarna zelf een keuze maken naar welke u wilt navigeren.

  - Loopt u in een onbekende omgeving, en u zoekt een bushalte. Druk op de knop en zeg ”ik zoek en bushalte” na enkele ogenblikken verschijnen de dichtstbijzijnde bus haltes op uw scherm en worden uitgesproken. Ook dan kunt u uw keuze maken. ook kunt u zeggen “ik zoek de dichtstbijzijnde bushalte”. De navigatie zal gestart worden naar de dichtstbijzijnde halte.

  - Als u blind of slechtziend bent, en u zoekt begeleiding naar een ingang of uit gang van een treinstation. Dan is dit programma uw ideale hulpje. dankzij de spraak en de eenvoudige bediening kunt u met een druk op e knop zeggen “ik zoek een trein station”u hoort dan een lijst met treinstation’s en de bijbehorende ingangen. hierna kunt u uw keuze zeggen waarna de navigatie gestart zal worden.

  - heeft u een elektrische fiets en komt u er achter dat u accu leeg begint te raken? start dan het programma en zeg “breng mij bij de dichtstbijzijnde fiets oplaadpunt” de navigatie start onmiddelijk en brengt u bij het oplaad punt. Ook hier geld wilt u een lijst om zelf uw oplaadpunt te kiezen zeg dan “oplaadpunt”u hoort en ziet dan een lijst waaruit u uw keuze kunt maken.

  Spraak commabdo’s die u kunt zeggen zijn:
  - Dichtstbijzijnde bushalte start uw navigatie software direct naar de dichtstbijzijnde bushalte
  - Bushalte (geeft een lijst met bushaltes in uw buurt. Spreek dar na u keuze uit.
  - Dichtstbijzijnde treinstation
  - treinstation
  - Dichtstbijzijnde gehandicapten parkeerplaats
  - gehandicapten parkeerplaats.
  of Rolstoel parkeerplaats
  - Dichtstbijzijnde fiets oplaadpunt
  - fiets oplaad punt
  - Help of ik wil hulp
  - het programma afsluiten
  - het programma beeinden
  - annuleren dit annuleert uw keuze

  Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Database van navidisa voor meer informatie www.navidisa.nl

  Tags: fietsnavigatie slechtzienden , fiets navigatie , fietsnavigatie voor , fietsnavigatie voor slecht zienden , fietsnavigatie voor slechtzienden , fietsrouteplanner app spraak , gratis fiets navigatie , gratis navigatie met stem , navidisa spraak

  Users review

  from 13 reviews

  "Good"

  5.8