DOWNLOAD  €1.00

Unitati de masura

  • SEARCH TYPE
  Unitati de masura icon

  Unitati de masura

  by: enola 0 0

  DOWNLOAD  €1.00


  Screenshots

  Description

  Unitati de masura este o aplicatie usor de utilizat şi foarte exacta, care transforma o unitate de masura intr-o alta echivalenta din acelasi sistem de masura ori dintr-un sistem de masura diferit.
  Contine cele mai uzuale 14 domenii (printre care suprafata, volum, distanta, greutate, salariu, pretul alimentelor, consum, timp etc) şi zeci de sisteme de masura diferite, de la cele mai uzuale (cum ar fi cel metric sau internaţional, cel imperial britanic şi cel folosit în Statele Unite) şi până la cele mai vechi (greceşti, romane, cele specificate în Biblie ş.a.m.d.). De asemenea, sunt prezente şi vechile unităţi de măsură folosite în Ţările Române (balerci, dramuri, hectare, pogoane, baniţe, poşte ş.a.m.d.). Cele mai putine unitati de masura sunt pentru sunet (doar trei), iar cele mai multe pentru suprafata, distanta, volum si greutate (peste 50).
  Cu ajutorul aplicatiei, puteti afla cat consuma masina dvs. in galoane pe mila ori cat de mare este salariul dvs. comparativ cu cel din China sau sa transformati metri in kilometri, mile, inchi, ori chiar stadii olimpice (ori ptolemeice ori attice), verste si alte zeci de unitati de masura; gradele Celsius in Fahrenheit, Kelvin, Reamur, Newton, Rankine, Romer etc etc. Bineinteles, puteti transforma si stadiile in metri, verste s.a.m.d., Kelvin in toate celelalte unitati de masura s.a.m.d. Pe langa acestea, mai contine si un dictionar cu cele mai uzuale unitati de masura folosite.

  Aplicatia:

  - se instaleaza automat pe cardul extern (daca nu aveti unul, se instaleaza in memoria interna)

  - nu contine niciun fel de mesaje publicitare

  - are un design intuitiv si este usor de folosit

  - nu necesita nicio permisiune

  - odata instalata poate fi folosita 100% offline (nu necesita conexiune la internet)

  - este foarte precisa (pana la a 5-10 zecimala, depinde de transformarile facute)

  - contine un dictionar cu cele mai importante unitati de masura folosite

  - contine un succint manual de instructiuni

  - este 100% in romana

  Pentru orice fel de sugestii ori pareri, va rog sa ma contactati (adresa mea de e-mail este: shadow17wodahs[@]gmail.com)

  P.S. Daca nu sunteti multumit de ea, va puteti primi banii (1 euro) inapoi daca va anulati comanda la mai putin de 24 de ore dupa ce ati facut-o.