FREE DOWNLOAD

Index Taxi Client

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Comenzile tale online vor fi livrate in mod GRATUIT oricarei masini de taxi licentiate in TIMISOARA sau PLOIESTI.
  Legatura ta este directa cu cel mai apropiat taxi disponibil, fara interventia vreunui dispecer.In mod sigur chat-ul cu soferul iti va folosi.
  Odata ce ai stabilit corect locatia pe harta, fii sigur ca nici noi, nici masinile noastre nu te vor lasa sa astepti.
  Raspunsul la cererea ta este o chestiune de secunde, iar prezentarea la locul corect indicat, o chestiune de minute.
  Chiar si daca se va intampla sa nu avem disponibila momentan masina (iar asta se poate intampla la orice firma, mai ales la inceput), noi iti vom da rezultatul in maxim 30 de secunde!
  Poti vedea pe harta masina, din momentul alocarii pana la locul de imbarcare si mai departe pe toata durata cursei.
  Poti acorda note serviciului prestat si poti merge pana la a exclude definitiv soferul de la viitoarele alocari daca serviciul a fost necorespunzator.
  Daca esti in afara orasului, nu mai ai nevoie de telefoane cu explicatii greoaie despre locul unde te afli.
  Pur si simplu lasi GPS-ul telefonului sa-ti gaseasca pozitia corecta (sau asezi tu harta in pozitia corecta), si iarasi, in cateva secunde, vei primi raspunsul flotei, impreuna cu timpul estimat de prezentare.
  Pentru orice adresa corecta, a doua oara nu va mai fi nevoie de toti acesti pasi, pentru ca o vei avea salvata in lista ta personala, iar asta bineinteles daca nu cumva intre timp te-ai hotarat sa o stergi de acolo.
  Oricum noi iti multumim fie doar ca ai citit aceste randuri si iti dorim calatorie placuta, oriunde si cu oricine vei calatori!

  Tags: taxi index , index taxi aplicatie , taxi lal sofer , taxi lal client , index taxi pe , lal taxi sofer , taxi lal , index taxi comenzi online , aplicatie serviciu taxi index

  Users review

  from 128 reviews

  "Awesome"

  9.4