FREE DOWNLOAD

Albania Points

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  ENGLISH:
  Albania Points helps Albanian citizens and foreigners find new places and all utility services in Albania.
  A variety of categories, modern images, accuracy and ease of use make Albania Points one of the most beloved Android Applications. Some of the functions are:
  - Rapid identification of locations for gas stations, telephony/mobile, exchange, dry cleaners, pharmacy and
  many other diverse categories.
  - Shows your current location on map and gives you turn by turn directions to the nearest point of interest.
  - Working Offline. When you are connected to the Internet, we suggest to find and zoom on the map of your
  city or area of interest. Google Map has the ability to cache map data for browsing offline without a data
  connection.

  -----------------------------------------------------------------

  SHQIP:
  Sa herë jeni ndodhur në rrugë dhe keni bërë pyetjen, “Ku është dyqani më i afërt për të blerë një kartë rimbushëse telefonike? Ku është pika më e afërt e karburantit për të furnizuar makinën? “
  Albania Points është një program i cili ju vjen në ndihmë të gjithë qytetarëve shqiptar dhe të huaj mbi vendndodhjen e të gjitha shërbimeve të dobishme në territorin e Shqipërisë. Kategoritë e larmishme, imazhi modern, saktësia dhe lehtësia në përdorim e bëjnë AP një nga programet më të dashura për të gjithë përdoruesit e Android. Disa nga funksionalitetet e Albania Points janë:
  - Identifikim i shpejtë i vendndodhjes për karburantet, telefonia, këmbimet valutore, lavanteri, farmaci e shumë kategori të tjera të larmishme.
  - Vendndodhjen aktuale dhe drejtimin në pikën më të afërt, në bazë të kërkesës tuaj.
  - Funksionim i programit edhe në mungesë të internetit (Offline).
  * Në këtë rast sugjerojme që një herë të vetme,kur jeni të lidhur në internet, të gjeni dhe zmadhoni në hartë qytetin ose zonën tuaj të interesit. Ky funksion është në varësi të pajisjes suaj dhe Google Map.
  - Konfigurime mbi paraqitjen grafike, optimizimi mbi përdorimin e hartës.

  Tjetër:
  -Momentalisht, programi mund të përdoret në Shqipëri për qytetet: Tiranë, Durrës, Lushnjë, Fier, Vlorë,
  Sarandë, Gjirokastër, Shkodër, Lezhë, Laç dhe Fushë-Krujë.
  Sëshpejti do të rregjistrohen informacione mbi disa qytete kryesore.

  -I thjeshtë në përdorim
  Programi është ndarë në kategori për ta bërë sa më të thjeshtë përzgjedhjen e informacionit.

  -Efektiv
  Zgjidhje pikëpyetjeve tuaja në kohë reale
  Kursim i kohës tuaj
  Konsum i ulët i baterisë

  -Gjuha
  Gjuha e programit është në Shqip dhe Anglisht. Zgjedhja e gjuhës kryhet në varësi të vendit të origjinës së kartës së telefonit.

  -Këshilla
  1) Për të gjetur saktësisht vendndodhjen tuaj duhet;:
  • Pajisja juaj të jetë e lidhur në internet
  • Të aktivizoni “GPS satellites” dhe “Wi-Fi and mobile network location”.
  Nqs nuk keni aktivizuar një nga këto mënyra, programi ju sinjalizon.
  2) Për cdo sugjerim mbi programin ju lutem na shkruani në adresën tonë të emailit.
  Jemi të gatshëm t’ju përgjigjemi brenda 5 ditëve.

  Tags: albania points

  Users review

  from 210 reviews

  "Awesome"

  9