FREE DOWNLOAD

Albania Smart Guide - albanian

  • SEARCH TYPE
  Albania Smart Guide - albanian icon

  Albania Smart Guide - albanian

  by: 11 7.4

  7.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  This guide is in ALBANIAN LANGUAGE ONLY. If you don't speak albanian download the english/italian version

  Udhëtimi dhe jetojnë në Shqipërinë e sotme, një vend i lashtë ripërtërihet vazhdimisht. Ne ofrojmë mbështetje me udhëzuesin tonë për turistët dhe banorët të cilët duan të zbulojnë bukurinë e saj, në mes të Mesdheut, duke përfshirë historinë, artin, kulturën mijëvjeçarë. Qytetit, monumentet, Riviera, e getaways qytetit, ne tregoni atyre që ju me drejtime të detajuara dhe orë të transportit.

  Tags: albaniasmartguid , smart travel albania

  Users review

  from 11 reviews

  "Great"

  7.4

  Users comments for Albania Smart Guide - albanian

  farmacist farmaci

  by farmacist farmaci

  Jan 12, 2013  |  "Good"

  po elbasonin ku e keni te qytete me????pastaj ska vetem 3 vene ku me heng e ku me pi???