FREE DOWNLOAD

AmpeGo,traffipax,parkoló,ATM,defibrillátor

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  AmpeGo közösségi, multi-információs alkalmazás!

  • Használd vásárláshoz. AmpeGo kedvezménykártyával, és minden EDC logós kártyával kedvezményesen vásárolhatsz már több mint 1.300 üzletben, vagy ha nem rendelkezel vele, akkor igényelj kedvezménykártyát tőlünk, így csatlakozhatsz az egyik legnagyobb vásárlói közösséghez, akik közel 1.5 millióan vannak. A kedvezmény átlagosan 11.4%. Keresd az akciókat! Egyedileg beállíthatod, hogy miről szeretnél értesítéseket kapni, így nem kapsz kéretlen reklámüzeneteket.
  • A Nemzeti Dohányboltokat is megtalálod nálunk, navigációs segítséggel.
  • ATM/Bank automata kereső, így megtalálod ha készpénzre van szükséged.
  • Az Útinfó menüpontban traffipaxokat, rendőrségi ellenőrzéseket, NKH pontokat, baleseteket, útlezárásokat találsz, és regisztráció után te is küldhetsz be infókat, hogy az AmpeGo közösséget tájékoztasd.
  • Az Unicef-el együttműködve létrehoztuk a támogati webáruházat, ahol már 950.-Ft-tól tudod támoagtni a rászoruló gyermekeket.
  • Az események/látnivalók menüpontban az aktuális rendezvényeken kívül a turisztikai látnivalókat is megtalálod. Ha tudomásod van olyan helyszínről, rendezvényről amit nem találsz a listában, akkor azt Te is rögzítheted.

  AMPEGO AZ ÉLETEKÉRT!
  A DEFIBRILLÁTOR EGY ÉLETMENTŐ ESZKÖZ. AZ AMPEGO SEGÍT, HOGY TE IS SEGÍTHESS! Megmutatja neked hol van hozzád a legközelebbi életmentő készülék és oda is navigál. A HELP program keretében egyre több helyen bárki számára elérhetőek az életmentő készülékek.

  • A parkoló keresőnkben elérhető több mint 500 parkoló címe és díjszabása. Parkolást indíthatsz rendszám és zónaszám megadásával, felismeri a zónákat, így nem kell az automatához menned. Visszanavigálhatsz a kocsidhoz, időzítheted a parkolásod. Az alkalmazáson keresztül el tudod küldeni az SMS-t a parkolási rendszernek. Futó parkolásod idejét megtekintheted, és egy gombnyomásra azt is, hogy hol parkolsz. Parkolókat is találsz benne 15% kedvezménnyel használhatod .

  • A hasznos infóknál gyógyszertárakat és a rendőrségeket is megtalálod, ha nem vagy ismerős a környéken és segítségre van szükséged. Oda is navigál, hívhatod is.

  • A kártyáim menüpontban töltsd fel az összes kedvezmény- és személyes kártyáidat, így nem kell magadnál hordanod minden alkalommal, így nem maradnak el a kedvezményeid. Regisztráció után a kártyákat felhőbe tudod menteni, így esetleges készülékcsere vagy újratelepítés esetén is megmaradnak a már rögzített kártyák.

  Az üzleteknél megtalálod a kedvezményeket, képeket, oda navigál, azonnali hívás, online elérés, email küldés funkciókkal.

  Útinfó és traffipax funkciók:
  - automata lakott terület mód
  - háttérben is figyel,
  - térkép, navigáció módban is jelez,
  - telefonálás közben is jelez,
  - éjszakai mód
  - autós kihangosító használatánál is jelez.
  - a legújabb "szuper traffipaxokat" is megjeleníti.
  - traffipax és útinfó előjelző, amely utcaszintre jelez nem távolságra.
  - jelentéseket küldhetsz a felhasználóknak.
  - az eseményeket www.ampego.com/map honlapon is megtekintheted, rögzítheted, valamint dátum/óra/perc megadásával visszamenőleg vagy az előre megadott pontokat is megnézheted,
  REGISZTRÁLD BE AZ AMPEGO-BA A VÁLLALKOZÁSOD, ÜZLETED. TÖRJ KI A TÖMEGBŐL, ELŐZD MEG A VERSENYTÁRSAID!
  AmpeGo a te applikációd is, bármikor cserélheted a tartalmaidat. Használd ki a mobilmarketingben rejlő lehetőségeket. Tudtad, hogy a mobil előfizetők közel 70%-a okostelefont használ? Az online vásárlók 70%-a mobilról indítja a vásárlását. Érd el a okostelefon használókat okos alkalmazásunkkal.
  - Használd ki a kedvezmények lehetőségét és akkor szinte semmibe sem kerül, hogy bent legyen a céged is.
  - Csatlakozz a 1.5 milliós vásárlói közösséghez, ajánld tovább, és használd, mert annál gyorsabban jutsz információkhoz!

  Amennyiben bármilyen észrevételed van, kérjük jelezd nekünk az info@ampego.com e-mail címen!
  Elérhetőségeink: www.ampego.com, info@ampego.com, +36(70)70-888-77

  Users review

  from 389 reviews

  "Great"

  8.8