FREE DOWNLOAD

ANWB Samenrijden

  • SEARCH TYPE
  ANWB Samenrijden icon

  ANWB Samenrijden

  by: 7 4.2

  4.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Samenrijden.nl van de ANWB is sinds 2010 een gratis platform waar vraag en aanbod van autoritten samenkomen. Nooit meer pijnlijke stiltes of saaie gesprekken tijdens het carpoolen. Waar het bij carpoolen vooral gaat om filevermindering, het sparen van het milieu en het delen van de kosten, gaat het bij Samenrijden.nl ook nog om het delen van interesses. Door optimaal gebruik te maken van de kracht van sociale netwerken en natuurlijk ANWB.nl wordt samen rijden leuk gemaakt. Voorop blijft natuurlijk staan dat de bestemming de belangrijkste gemene deler is. Zonder eenzelfde bestemming zal er nooit een match zijn. Dagelijks krijgen de 250.000 bezoekers van ANWB.nl de mogelijkheid om hun rit aan te bieden op samenrijden.nl. En nu dus ook via deze app!

  Over de app
  Met de app kun je makkelijk een rit aanbieden (bijv. van en naar je werk) of een lift vragen als je zelf niet over een auto beschikt. Zodra er een match is krijg je van ons bericht via email en een pushnotificatie. Vanuit de app kun je gemakkelijk de social media profielen van de andere persoon bekijken die hij of zij gekoppeld heeft. Ook zijn de reviews inzichtelijk zodat je weet wat anderen zeggen.
  Via de app selecteer je je carpoolmaatje namelijk op gedeelde interesse. Dit omdat het platform een koppeling met de bekende sociale netwerken maakt. Hierdoor maak je makkelijk een match op basis van beroep, werkgever, muziek voorkeur of hobby’s. Probeer het zelf!

  Laat van je horen
  De app wordt de komende tijd doorontwikkeld. Heb je een opmerking of suggestie? Laat het ons weten via samenrijden@anwb.nl of gebruik de feedbackmogelijkheid in de app.

  Users review

  from 7 reviews

  "OK"

  4.2