FREE DOWNLOAD

Bankomati RS

  • SEARCH TYPE
  Bankomati RS icon

  Bankomati RS

  by: 171 7

  7 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Besplatna aplikacija pomoću koje možete pronaći najbliži bankomat u vašem okruženju na teritoriji Srbije!

  Za rad aplikacije neophodna je internet konekcija (3G ili WiFi). Kako bi aplikacija što preciznije locirala vašu lokaciju, preporučujemo da aktivirate GPS.

  ★★★★★ Koji problem rešava ova aplikacija? ★★★★★
  Hitno vam je potrebno da podignete novac, a ne znate gde je najbliži bankomat u vašem okruženju? Nalazite se u gradu koji ne poznajete, a tražite bankomat? Ne želite da plaćate provizije za podizanje novca sa bankomata druge banke, i tražite isključivo bankomat banke čiju karticu imate?

  Aplikacija Bankomati RS rešiće vaše probleme, i prikazaće vam najbliže bankomate u vašoj blizini (i pokazati vam kako do njih da dođete). Pokrivamo skoro čitavu Srbiju i sve vodeće poslovne banke.

  ★★★★★ Napomene ★★★★★
  Ukoliko primetite da je neka od lokacija pogrešna, možete je prijaviti putem za to predviđenog linka u okviru same aplikacije. Naš tim će se potruditi da blagovremeno ispravi lokaciju bankomata nakon prijave.

  Molimo vas da ne ostavljate negativne ocene same aplikacije ukoliko je pojedinačna lokacija pogrešna, već da neprecizne lokacije prijavite kako bi bile blagovremeno ispravljene.

  Informacije o bankomatima su preuzete od poslovnih banaka, i ne snosimo odgovornost za njihovu tačnost.

  Tags: aplikacije

  Users review

  from 171 reviews

  "Great"

  7