FREE DOWNLOAD

BeleefRoutes

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  LEKKER WEG IN EIGEN LAND

  Ontdek de natuur en cultuur van ons mooie Nederland. Met je smartphone als gids, die onderweg wijst op de mooiste bezienswaardigheden. De RouteApp is gratis. En vrijwel alle wandelingen en fietstochten ook. Heerlijk om er zo een dagje op uit te gaan in Nederland.

  GRATIS ROUTES LANGS DE HIGHLIGHTS VAN NEDERLAND

  De BeleefRoutes App kun je gratis downloaden. Je vindt dan tientallen routes. Je kunt de leukste dan per stuk downloaden. Ze zijn vrijwel allemaal gratis. Er zijn fietsroutes en wandelroutes. Op overzichtelijke kaarten. Wandelingen en fietstochten. In steden, op het platteland, in bossen, Nationale Parken en Nationale Landschappen. Wat dacht je van een fietsroute op Texel, een route over de Gouden Eeuw of Rembrandt in Amsterdam? Een wandeling langs de grachten in Delft of Utrecht? Of wil je de havens van Rotterdam ontdekken. Toeristisch de Zaanse Schans, Volendam of Marken verkennen? Willen de kinderen een speurtocht of een quiz doen? Een mysterie oplossen? Er is van alles te beleven. En er komen iedere maand nieuwe routes bij.

  GEEN INTERNET KOSTEN

  Downloaden gaat snel in de buurt van een wifi-punt. Thuis bijvoorbeeld. Onderweg hoef je dan het internet niet meer op. De RouteApp heeft alleen een GPS-signaal nodig. Zodat je precies op de goede plaats geattendeerd wordt op filmpjes, tekst en foto’s. Alle informatie wordt van tevoren gedownload. Inclusief de kaart. Je bent dan onderweg 100% offline. Zodat je geen problemen hebt met bereik of kosten.

  WAT MAAKT BELEEFROUTES UNIEK?

  Natuur en cultuur ontdekken was nog nooit zo leuk. Met BeleefRoutes krijg je onderweg heel wat verrassende extra's. Ben je in een vogelgebied, dan krijg je foto's van de voorkomende soorten. Met geluid! Zodat je ze makkelijk kunt herkennen. Als je voor een kasteel staat, dan kun je het interieur bekijken. Iets van de geschiedenis leren. Of een filmpje zien dat hier ooit werd opgenomen. Historische afbeeldingen. Een interview met de gids. Je krijgt de mooiste verhalen. Zodat natuur en cultuur echt tot leven komen. Je wordt automatisch geattendeerd op de bezienswaardigheden onderweg als je aan het wandelen of fietsen bent. Overigens: je krijgt ook suggesties voor horeca-gelegenheden, picknick-plaatsen, musea, etc.

  LEKKER DAGJE UIT!

  Met BeleefRoutes ben je een heerlijk dagje uit. De App wijst je de weg en leidt je rond. Met BeleefRoutes wordt recreëren leuker. Je geniet. Je beleeft wat. En je leert wat. Het is gewoon leuk. Met BeleefRoutes!

  Users review

  from 57 reviews

  "Good"

  5.8