FREE DOWNLOAD

Budapest XIII

  Budapest XIII icon

  Budapest XIII

  by: 16 7.6

  7.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Tisztelt Látogató!

  Szeretettel köszöntöm Önt Budapest Főváros XIII. kerület multimédiás alkalmazásán. A folyamatosan fejlődő, modern városrészben szívesen látunk minden vendéget, örömmel mutatjuk be értékeinket, jellegzetes építményeinket.

  A kerület jelenlegi területén egykor a római birodalom védővonala húzódott. Az idelátogató Árpádház-korabeli romokat tekinthet meg. A XX. század végéig a kerületet a hazai nagyipar fellegváraként emlegették. Az itt készült termékek vitték jó hírünket országhatáron túlra, a világ minden tájára.

  Ma a XIII. kerületet a látványos fejlődés jellemzi, kiváltva a szakmai körök és a látogatók elismerését. A XX. század fordulóját követően egy világváros képe bontakozik ki az egykori munkáskerület helyén. Az ezredforduló óta a legtöbb irodaépület és lakóház itt épült. A modern városrészhez korszerű gondolkodás és az új technika alkalmazása is társul.

  Kerületünk 13,44 km2 nagyságú területén élő 110 ezer fős lakosságával Budapesten a 4., az országban a 11. legnépesebb közigazgatási egység. A nagy múltú Angyalföld, a Duna partjára települt Vizafogó, a múlt század polgári világát idéző Újlipótváros mellett kerületünk része a Margitsziget is.

  A multimédiás alkalmazás a kerület közel 150 kiemelt helyszínét, nevezetességét mutatja be a látogató számára különlegesen interaktív formában. A XIII. kerület színes és pezsgő kulturális életetét 34 kulturális nevezetesség és program illetve 19 sétaútvonal továbbá egy állandóan frissülő eseménytár képviseli. A kerület híresen vonzó szolgáltatásait 14 szálláshely, 31 étterem és cukrászda valamint további 8 kiemelt üzlet, a különböző szabadidős és sportolási lehetőségeket pedig húsz, eseményekkel egybekötött helyszín reprezentálja. A családosok számára különösen vonzó kerület 15 játszótere is megtalálható az alkalmazásban.

  Az egyes helyekről rövid leírást adunk, a hozzájuk tartozó praktikus adatokat (cím, telefonszám, e-mail, weboldal) pedig elmenthetjük okostelefonunk telefonkönyvébe. Egy kattintással megnézhetjük a látnivalók weboldalát és Facebook oldalát is.
  Az egyes helyszínek a telefon térképén is megjeleníthetőek, aktuális poziciónktól pedig útvonalat is tervezhetünk hozzájuk. A könnyebb kezelést segíti, hogy a helyeket elmenthetjük a kedvencek közé, és a legnépszerűbb, mások által kedvencnek jelölt helyszíyneket is megnézhetjük. Az adatokban kereshetünk bármilyen szóra, illetve kategóriák szerint is böngészhetünk.

  Ajánlom szíves figyelmükbe a XIII. kerületet. Bízom benne, hogy akik még nem jártak kerületünkben azok is kedvet kapnak egy látogatásra.

  Dr. Tóth József
  polgármester

  Tags: tcity szolnok apk

  Users review

  from 16 reviews

  "Great"

  7.6