FREE DOWNLOAD

De Willemsroute

  • SEARCH TYPE
  De Willemsroute icon

  De Willemsroute

  by: triadesk.communicatie 2 2

  2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  * De Willemsroute is het verleidelijke alternatief *
  Ontspannen varen tussen Roermond of Den Bosch en Maastricht. Meer dan van A naar B varen, met om elke meanderende bocht een nieuwe ervaring. Dàt is de Willemsroute. Koop bij Sluis 18 bij Bocholt (onder Weert) met korting het vaarvignet en begin aan uw eigen tocht.

  Met de Willemsroute app vaart u met nóg meer plezier. Deel uw reisverhalen met het thuisfront, vrienden en vaargenoten. En ontvang alle actuele informatie in de palm van uw hand.

  * Deel uw reisverhalen, haal Willempies aan boord en win prijzen! *
  Op en langs De Willemsroute kunt u op tien locaties met de app een Willempie ‘aan boord halen’. Soms moet u aan wal zijn om uw Willempie te bemachtigen. Als u een reisverhaal deelt bij één van de tien locaties, ontvangt u daarvoor een Willempie als beloning.

  Hoe meer Willempies u verzamelt, hoe hoger u stijgt in rang. U begint als matroos, maar met tien Willempies ‘aan boord’ mag u uzelf Admiraal van De Willemsroute noemen. Bovendien: elk Willempie is een lot. U dingt dan mee naar mooie prijzen. Hoe meer Willempies, hoe meer kans op mooie prijzen:

  - een Lalizas Man Overboard Rescue System t.w.v. € 59
  - één van de drie Capitool Vaargidsen ‘De mooiste Vaarroutes in Nederland' t.w.v. € 22,90

  * Verrijk uw vaarvakantie met de vele functies van de app *

  - Reisverhalen: Deel onderweg uw reisverhaal. Beschrijf en fotografeer uw belevenissen en kijk ze eenvoudig terug in de app, via www.dewillemsroute.eu, of via facebook, twitter en hyves.

  - Willempies: Willempies haalt u aan boord op en langs De Willemsroute bij tien toeristische hoogtepunten. Aan het einde van elkvaarseizoen verloten we een prijs onder alle deelnemers.

  - Toeristische hoogtepunten: Spelenderwijs komt u met het verzamelen van de Willempies langs de 10 absolute hoogtepunten tijdens uw vaartocht.

  - Nieuws: Ontvang het laatste nieuws van de steden, attracties en evenementen langs de route.

  - Hinder: Alle scheepvaartberichten voor Limburg, Noord-Brabant en België, overzichtelijk gepresenteerd.

  Tot ziens op De Willemsroute, we zien uw reisverhalen graag tegemoet!

  Tags: vaartochten roermond , willemsroute , vvv maastricht , maastricht vvv , wandeling maastricht , reisverhalen , willemsroute karte , capitool de mooiste vaarroutes van nederland

  Users review

  from 2 reviews

  "Poor"

  2