FREE DOWNLOAD

De Wrange

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Kamperen in de Achterhoek doet u bij recreatiepark De Wrange B.V. Ons park ligt middenin de bossen en grenst aan het beschermde natuurgebied ‘de Koekendaal’, maar toch krijgt u niet de indruk in een bospark te zijn.
  Voor elk wat wils. Op onze camping kunt u terecht als u wilt kamperen in de Achterhoek. U kunt bij ons terecht voor onder andere: Kampeerplaatsen, Seizoensplaatsen, Jaarplaatsen en het huren van chalets.
  Onze kampeerplaatsen bevinden zich op verschillende beschutte grasvelden die omzoomd zijn met houtwallen. Ieder veld heeft een andere indeling en is daardoor aantrekkelijk voor verschillende type kampeerders. Een overzicht hiervan is te zien op onze plattegrond. Daarbij zijn onze kampeervelden autovrij, waardoor uw kinderen veilig kunnen spelen. Indien u graag wilt kamperen in de Achterhoek op ons vakantiepark, kunt u voor de kosten even kijken naar onze voordelige tarieven. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 0314 -324852, maar u kunt ons ook even een e-mail sturen of ons contactformulier invullen.

  Users review

  from 3 reviews

  "Great"

  7.4