FREE DOWNLOAD

Debrecen

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Tedd Zsebre a Várost!

  Tudtad, hogy a „kálvinista Róma”, Magyarország második legnagyobb városa? A cívis hagyományok nyomába erednél, vagy inkább egy pihentetõ sétára vágysz a Nagyerdõben? Milyen jó lenne, ha egy helyi idegenvezetõ végigvezetne a városon, elmondaná a legfontosabb információkat és azokat is, amelyek nincsenek benne az útikönyvekben. Ha unod a hosszú szöveg alapú tartalmak böngészését, a Pocket Guide audio túráit neked találták ki, hiszen minden fontos információt megtudsz belõle, és a legjobb, hogy a zsebedben is elfér.
  Elfáradtál a városnézésben? Hazai ízekre vágysz, vagy cukrászdába mennél? Válts a barangoló üzemmódra, hogy megtaláld a környék népszerû éttermeit és kávézóit.
  Legyen a telefonod a személyes idegenvezetõd!

  Egy kattintással elérsz 10 tematikusan összeállított túraútvonalat, mintegy 500 nevezetességet és több mint 100 éttermet és kávézót. A letöltés után nem kell más tenned, mint hogy belefeledkezz a felfedezésbe, hiszen a telefonnal a zsebedben a Pocket Guide végigvezet a városon.

  *NINCS SZÜKSÉG INTERNET KAPCSOLATRA – A Pocket Guide-ot offline használatra terveztük, ezért nem kell fizetned a magas roaming díjakért.

  *KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ – Ahelyett, hogy a telefonod kijelzõjén hosszú útikönyveket böngésznél, rakd zsebre és kövesd a hang navigációt. Amint egy nevezetességhez érsz az audio információ automatikusan elindul.

  *VEZETETT TÚRÁK – Nem tudod merre indulj? A Pocket Guide elõre szerkesztett túrái segítenek a döntésben. Tedd zsebre a telefonod és kövesd a hangutasításokat. A Pocket Guide automatikusan érzékeli, hogy hol vagy és azonnal elmondja, amit a közeledben lévõ látnivalóról tudni érdemes.

  *NEM TÉVEDHETSZ EL – Az offline térkép mindig mutatja hol épp hol vagy és merre nézel (a beépített iránytûvel rendelkezõ telefonoknál).

  *NAPRAKÉSZ – Túráinkat tapasztalt, a városok kulturális kínálatát is jól ismerõ idegenvezetõk, utazók írják és frissítik, így nem maradsz le a város legizgalmasabb helyszíneirõl.

  Élvezted a túrát? Szeretsz utazni? Töltsd le a Pocket Guide más városokban is elérhetõ túráit.

  Deebreceni túrák:

  * Belvárosi séta 1 - Szabadság őrvárosa (2,5 óra, 3 km) A séta során Debrecen város történelmi városközpontjának nevezetességeivel és a Múzeumi Negyed látnivalóival megismerkedhet meg.
  * Belvárosi séta 2 - Civis hagyományok (2 óra, 3 km) A séta során Debrecen város kereskedő hagyományaival és vallási emlékhelyeivel ismerkedhet meg.
  * Nagyerdei séta - Napba öltözött város (2,5 óra, 2 km) A Nagyerdei séta során megismerkedhet a város tudományos és kulturális múltjának jelentőségével és a Nagyerdő kikapcsolódást szolgáló létesítményeivel.

  ==============

  Let the city talk to you

  Do you know that the "The Calvinist Rome", Hungary’s second largest town houses the biggest windmill in Central Europe?

  POCKET GUIDE AUDIO GUIDES

  Pocket Guide allows you to select from a collection of compact and informative audio walking tours presenting the best locations and insider tips to the most hip and cultural cities in Europe. Choose among 3 thematic tours to get the best at fist glance, or wander freely to get informed every time an interesting site is nearby. This easy to use application guides you with voice, its automatic and best of all it fits to your pocket!

  Tags: debrecen , pocket guide , debrecen térkép letöltés , debrecen térkép telefonra letöltés , ra letöltés debrecen térképe , térképek letöltése pocket , pocket guide letöltés , debrecen térkép , debrecen térkép letöltése

  Users review

  from 29 reviews

  "Great"

  8.8