FREE DOWNLOAD

DirectLease Tankservice

  DirectLease Tankservice icon

  DirectLease Tankservice

  by: 2K 8.4

  8.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Wil je alleen goedkoop tanken of zoek je ook een shop, verse broodjes, wasstraat, LPG, een bemand station of een aanhanger? Geef je voorkeur aan en Tankservice laat elk tankstation zien waar je terecht kunt, inclusief de openingstijden en actuele brandstofprijs voor benzine, diesel, LPG, CNG en meer.
  En met het merkenfilter vind je makkelijk tankstations van Shell, Esso, Texaco, Firezone, Q8, TinQ, etc.

  Tankservice combineert informatie van brandstof leveranciers, DirectLease-rijders en gebruikers van Tankservice op een slimme manier. Zo zijn bijna alle stations in Nederland bekend, inclusief brandstofprijzen. Mis je informatie of is er iets onjuist? Laat het ons weten, wij passen het aan. Doe zo jezelf en medegebruikers een groot plezier!

  Reageren kun je:
  - via de feedback knop bij de stationdetails in de app
  - via tankservice@directlease.nl

  De gevraagde permissies voor bestandstoegang hebben te maken met Google Maps (caching).

  - Beste brandstofprijzen app ANWB / Kampioen mei 2013 -
  - Beste keus volgens Consumentenbond augustus 2012 -
  - Meer dan 400.000 gebruikers op Android en iOS !! -

  DirectLease is de eerste online leasemaatschappij van Nederland. Ze is de ideale partner voor het MKB, die zonder gedoe een goed leaseproduct wil voor een uitstekende prijs. Ook net over de grens is DirectLease je partner met vestigingen in België en Duitsland.

  Tags: apk , brandstofprijzen apk , directlease , q8 stations belgie , directlease app it up apk , direct lease tankservice , directlease tankservice , directlease tankservice apk , gas stations q8

  Users review

  from 2.028 reviews

  "Great"

  8.4