FREE DOWNLOAD

Druten

  • SEARCH TYPE
  Druten icon

  Druten

  by: VPRI Internetdiensten 0 0

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Digitale gemeentegids Druten

  Druten is een dynamische, gezellige en levendige gemeente met goede voorzieningen, en voldoende onderwijs. Alle informatie hierover kunt u vinden in de vernieuwde digitale gemeentegids. Denk aan informatie over het bestuur, gemeentelijke producten en diensten, de bedrijven, de scholen, de kerken, de verenigingen en andere organisaties handig bekijken. U kunt hiermee ook zoeken op bedrijven en door middel van Google maps/Layar meteen de locatie van de bedrijven vinden.

  Daarnaast vindt u informatie over de historie, ontwikkelingen op het gebied van cultuur, recreatie en toerisme, sport etc. Kortom; een handzaam overzicht van gegevens en adressen die u de weg wijzen naar het bloeiende verenigingsleven en de organisaties en instanties in die Bergen rijk is. Om actuele ontwikkelingen te volgen kunt u kijken op de website van de gemeente http://www.druten.nl/
  Deze wordt dagelijks aangepast en hier kunt u de meest actuele informatie vinden over de gemeentelijke organisatie en ontwikkelingen in de stad.

  Er verschijnt naast deze digitale gemeentegids ook een papieren gids van FMR Producties.