FREE DOWNLOAD

Flygresor.se

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Flygresor.se is Swedens biggest and most popular price comparison for flight tickets. This app allows you to find the lowest air fares in your Android phone.

  Tags: flygresor .se , flygresor in english , flygresor english , skyscanner vs , www flyresor .se , english , flyg resor .se , resor , skyscanner .se

  Users review

  from 636 reviews

  "Good"

  5.2

  Users comments for Flygresor.se

  A Google user

  by A Google user

  Nov 17, 2016  |  "Poor"

  Man får hela tiden ändra i filter, om tex. flygbolag. Klickar man för ett annat datum, så nollställs filtret igen. Dessutom så föredrog jag när man väntade på alla resultat istället för som den är nu där de dyker upp varteftersom. Väldigt irriterande. Det blir nog att sluta använda appen...och kanske sidan, eftersom den anväder sig av samma. Det kommer till och med bli billigare, eftersom ni ger olika pris, beroende vilken enhet man söker från.

  Korphong Yordshewon

  by Korphong Yordshewon

  Oct 06, 2016  |  "Awesome"

  Jätte bra appen

  Renord Reid

  by Renord Reid

  Apr 02, 2015  |  "Awesome"

  Me

  Mikael Rydström

  by Mikael Rydström

  Jan 11, 2014  |  "OK"

  Like others have said - the search does not work. I just get a 'search failed' message. Interface looks like it COULD be good so 2 stars, but the app is unusable.

  Mahdi Gohari

  by Mahdi Gohari

  Jan 09, 2014  |  "Awesome"

  Hej. Jag har fixat en ny. Jag har fixat en ny. Jag har fixat en ny. Jag har fixat e ju inte att jag har ju inte vara några problem. Men jag har inte kontakt med 5 6 och en halv timme. Det är inte bara för mig. Jag har fixat det. Jag har en liten fråga. Jag har fixat

  Mohammad Jawshani

  by Mohammad Jawshani

  Aug 07, 2013  |  "Awesome"

  Den bästa appen ! :) jätte nöjd med den. Bra jobbat