DOWNLOAD  $0.99

Gent Genieten in

  DOWNLOAD  $0.99

  Screenshots

  Description

  Deze route van 5,4 kilometer leidt je niet alleen door het prachtige, middeleeuwse centrum van Gent, de hoofdstad van Oost-Vlaanderen, maar ook langs het Kunstenkwartier en door het Citadelpark. Maar vergeet ook niet om op zijn tijd een lekker pintje te pakken op de vele terrassen, een chocolaatje te eten, of gewoon binnen in een lokaal winkeltje rond te snuffelen. Heel veel plezier tijdens deze route door een van de mooiste steden van Europa!

  Let op: Tijdens de route zal je een deel met openbaar vervoer afleggen. Houd rekening met extra kosten.

  Hoewel je op een willekeurig punt met deze wandeling door Gent kunt beginnen, kun je in de app kiezen uit een aantal vooraf gedefinieerde instappunten. Eén van de instappunten is bij de fontein alsmede kunstwerk, voor station Gent-Sint-Pieters (http://www.WalktheCity.eu/Genieten-Gent-Gent/SGSP).

  Fotonavigatie: De app van Walk the City leidt je met herkenbare foto's en heldere instructies langs de mooiste plekjes van een stad. Met foto's en tekst word je onderweg geïnformeerd over interessante bezienswaardigheden en geattendeerd op bijzondere locaties. GPS & internet: Walk the City werkt met fotonavigatie en daarom werkt de app ook zonder GPS-signaal en internetverbinding. Om batterijverbruik en datagebruik te beperken kun je deze voorzieningen uitschakelen, de app blijft werken en je kunt blijven genieten van de wandeling. Je eigen tempo: Onze wandelingen zijn ongeveer 5 kilometer lang. Leuke winkel gezien, pauzeren op een gezellig terras of een museum bezoeken? Slenteren of even de vaart erin? Met de app van Walk the City bepaal je zelf het tempo! Walk Smart, Walk the City!

  Users review

  from 1 reviews

  "Great"

  8