DOWNLOAD  $0.99

Gouda Historisch

  DOWNLOAD  $0.99

  Screenshots

  Description

  Gouda is bekend om kaas, kaarsen, stroopwafels en Goudse pijpen. Tijdens deze wandeling van 4 kilometer leiden we je langs al deze, en nog veel meer, Goudse zaken. Gouda was een echte handelsstad met veel welvaart. De statige panden in de historische binnenstad van Gouda getuigen van deze welvaart. Ook de vele markten, waarvan de kaasmarkt het meest bekend is, is kenmerkend voor Gouda. Straatnamen, zoals Achter de Vismarkt, de Turfmarkt en de Nieuwe Markt herinneren nog aan dit marktverleden.

  Hoewel je op een willekeurig punt deze wandeling door Gouda kunt beginnen, kun je in de app kiezen uit een aantal vooraf gedefinieerde instappunten. Eén van de instappunten is bij de Kleiwegbrug aan het begin van de Kleiweg, nabij het Centraal Station (http://www.WalktheCity.eu/Historisch-Gouda/CS).

  Fotonavigatie: De app van Walk the City leidt je met herkenbare foto's en heldere instructies langs de mooiste plekjes van een stad. Met foto's en tekst word je onderweg geïnformeerd over interessante bezienswaardigheden en geattendeerd op bijzondere locaties. GPS & internet: Walk the City werkt met fotonavigatie en daarom werkt de app ook zonder GPS-signaal en internetverbinding. Om batterijverbruik en datagebruik te beperken kun je deze voorzieningen uitschakelen, de app blijft werken en je kunt blijven genieten van de wandeling. Je eigen tempo: Onze wandelingen zijn ongeveer 5 kilometer lang. Leuke winkel gezien, pauzeren op een gezellig terras of een museum bezoeken? Slenteren of even de vaart erin? Met de app van Walk the City bepaal je zelf het tempo! Walk Smart, Walk the City!

  Users review

  from 2 reviews

  "Good"

  6