FREE DOWNLOAD

Hengelo

  • SEARCH TYPE
  Hengelo icon

  Hengelo

  by: VPRI Internetdiensten 6 3.4

  3.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Digitale gemeentegids Hengelo
  Hengelo is een dynamische, gezellige en levendige gemeente met goede voorzieningen, en voldoende onderwijs. Alle informatie hierover kunt u vinden in de vernieuwde digitale gemeentegids. Denk aan informatie over het bestuur, gemeentelijke producten en diensten, de bedrijven, de scholen, de kerken, de verenigingen en andere organisaties handig bekijken. U kunt hiermee ook zoeken op bedrijven en door middel van Google maps/Layar meteen de locatie van de bedrijven vinden.

  Daarnaast vindt u informatie over de historie, ontwikkelingen op het gebied van cultuur, recreatie en toerisme, sport etc. Kortom; een handzaam overzicht van gegevens en adressen die u de weg wijzen naar het bloeiende verenigingsleven en de organisaties en instanties in die Hengelo rijk is. Om actuele ontwikkelingen te volgen kunt u kijken op de website van de gemeente http://www.hengelo.nl/smartsite.dws?id=8691

  Deze wordt dagelijks aangepast en hier kunt u de meest actuele informatie vinden over de gemeentelijke organisatie en ontwikkelingen in de stad.

  Er verschijnt naast deze digitale gemeentegids ook een papieren gids van FMR Producties.

  Tags: gemeente hengelo

  Users review

  from 6 reviews

  "OK"

  3.4