FREE DOWNLOAD

Hermes OV

  Hermes OV icon

  Hermes OV

  by: 93 5.8

  5.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Met de Hermes OV App heb je actuele vertrektijden bij de hand. Met behulp van je GPS locatie bepaalt de App welke haltes bij jou in de buurt zijn. Je ziet meteen of je rit op tijd vertrekt.

  Je kunt in de App heel makkelijk zoeken op haltenaam, buslijn of op een geografische locatie in de kaart. Bij elke halte zie je welke lijnen daar stoppen. Bij elke buslijn zie je voor elke richting bij welke haltes de bus stopt.

  * Wegens instellingen van de Google Play Store vraagt deze App toegang tot uw foto's, media of bestanden. Dit is niet voor het verkrijgen van informatie met betrekking tot uw mediabestanden, maar alleen voor het verkrijgen van tijdelijke extra geheugenopslag. Zonder deze toegang is het namelijk niet mogelijk om routekaarten met haltes, lijnen en voertuigen te kunnen tonen.

  In de App kun je haltes of buslijnen als favoriet instellen. Je kunt per buslijn aangeven of je een notificatie wilt ontvangen voor actuele reisinformatie (over omleidingen en stremmingen bijvoorbeeld). Dat kun je per lijn, per dag en per tijdsvak instellen.

  Als je een halte of lijn hebt gekozen, zie je de bussen terug op de kaart. De actuele positie van de bussen wordt zeer regelmatig ververst.

  Met de reisplanner kun je een reisadvies opvragen vanaf je huidige locatie of een zelf gekozen adres naar elke reisbestemming in Nederland. Voor bus, tram, metro, trein, ferry en lopen.

  Bij “Omleidingen” zie je een overzicht van geplande en ongeplande omleidingen of verstoringen per buslijn.

  Onder Klantenservice vind je contactinformatie en een feedbackformulier.

  Tags: hermes apps

  Users review

  from 93 reviews

  "Good"

  5.8