FREE DOWNLOAD

Hitta Parkering

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Genom Hitta Parkering hoppas vi kunna hjälpa dig som trafikant att hitta p-platser i Göteborg. Vi vill även ur ett miljöperspektiv reducera koldioxidutsläppen.

  Hitta Parkering är till för dig som brukar parkerar i Göteborgs Stad och dess närområden. Genom applikationen kan du snabbt hitta närliggande p-platser baserat på din positionering, se antal lediga p-platser i realtid, motsvarigheten i centrala Göteborg är de dynamiska skyltar som visar antal lediga p-platser för en parkeringsplats eller p-hus. Övriga p-platser visar statisk information i form av totalt antal p-platser.

  Denna information visualiseras grafiskt med hjälp av en karta. Genom att klicka på en p-plats tillhandahålls detaljerad information om den valda p-platsen. Såsom hur många platser det finns, priser för olika tidpunkter på dygnet, antal automater och möjliga betalningssätt. Med hjälp av den inbyggda ruttplaneringen förenklas transporten att ta sig från utgångspunkten till vald p-plats.

  För dig med boendekort finns en kartvy som endast visar de p-platser där ditt boendekort gäller. Du som är ute efter en besöksparkering har möjlighet till att filtrera p-platser baserat på Bilar, Bussar, MC, Handkapp-platser och antalet p-platser. Genom sökfunktionen går det enkelt att hitta det området du ämnar besöka för att se närliggande p-platser.

  Tags: parkering göteborg , parkerings applikation , parkering göteborgs stad , boendekort göteborg , göteborg parkering , intressanta platser göteborg widgets , widget pplats

  Users review

  from 105 reviews

  "OK"

  4.8

  Users comments for Hitta Parkering

  Mattias Brodin

  by Mattias Brodin

  Nov 07, 2016  |  "OK"

  Det går inte att filtrera på favorit-platser(även om de går att markera), det går inte att filtrera på kostnader, p-zoner, eller p-tider. I vissa beskrivningar av p-restriktioner är det siffer-och bokstavs kombinationer som inte står förklarat vad de betyder eller om det betyder att jag fått eller inte får parkera där. Det finns också parkeringar på kartan som är helt utan information -är dessa då gratis?

  Anders Ekstrand

  by Anders Ekstrand

  Aug 12, 2015  |  "Good"

  Krashar vid uppstart, men verkar fungera ok om man dödar processen och startar den igen.

  Robert Wysoki

  by Robert Wysoki

  Jun 04, 2015  |  "Good"

  Inte uppdaterad på mc-parkeringarna.

  Alexandre Weffort Thenorio

  by Alexandre Weffort Thenorio

  May 07, 2015  |  "OK"

  The previous app allowed me to login to my account and start/stop parking from within the app. This one has no such thing and requires me to go back to calling a number. Nice amount of information, including private parking places, otherwise.

  Fredrik Johansson

  by Fredrik Johansson

  Apr 16, 2015  |  "Poor"

  Kraschar vid start. Har aldrig fungerat

  Bharat Bhushan Konka

  by Bharat Bhushan Konka

  Aug 21, 2014  |  "OK"

  Sucks.