FREE DOWNLOAD

Jahorina Ski Centar

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Aplikacija Jahorina ski centar svojom praktičnošću i bogatim menijem nudi mnoge olakšice u svrhu bolje informisanosti, lakšeg organizovanja, kao i lakšeg snalaženja tokom boravka na Jahorini. Poput vodiča pruža sve potrebne informacije krenuvši od trenutne temperature i vremenske prognoze, preko informacija o ski liftovima, hotelima i restoranima uz mogućnost pregleda slika i lokacija istih, pa sve do opcija iznajmljivanja skija (ski rent) i škole skijanja.

  Ukoliko se ukaže potreba za pregledom mape ili za pomoći gorske službe i te opcije su na raspolaganju u svakom trenutku. Za one koji žele biti u toku tu su i veoma pogodne live kamere koje će vam dati uvid u trenutne vremenske prilike i dešavanja, a za one sklonije čitanju izdvojili smo opciju „Novosti“ sa vijestima i dešavanjima uz koju možete pratiti sve u vezi sa novitetima na Jahorini.

  Dakle, bilo da je riječ o smještaju, hrani, sportskim aktivnostima, obilascima, potrebnoj pomoći ili edukaciji, ili pak o jednostavnim informacijama o temperaturi i vremenskim prilikama, ova aplikacija obuhvata sve to i prezentuje na veoma jednostavan i praktičan način dostupan svima.

  Users review

  from 98 reviews

  "Awesome"

  9