FREE DOWNLOAD

Kamperen

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  De Kamperen app is bedoeld voor iedereen die houdt van kamperen midden in de natuur. Je vindt hier alle Natuurkampeerterreinen van Nederland (en inmiddels ook Frankrijk): zo’n 138 terreinen in totaal. Op deze Natuurkampeerterreinen staan rust, ruimte en vrijheid centraal. Verwacht geen animatieteams, kantines of stacaravans, maar wel goede sanitaire voorzieningen en oneindig genieten van de natuur. Vaak is er een slechtweervoorziening aanwezig en kun je er een kampvuurtje maken.

  Om te kamperen op de Natuurkampeerterreinen heb je de Natuurkampeerkaart nodig. Deze zit in Het Groene Boekje (de groenste kampeergids van Nederland) en is te koop op de Natuurkampeerterreinen, bij de ANWB, Bever en diverse (reis)boekhandels. Ook kun je de kaart met of zonder Het Groene Boekje bestellen via www.natuurkampeerterreinen.nl.

  De Kamperen app is in 2017 flink vernieuwd: Het design is gewijzigd en je kunt nu eenvoudiger zoeken en navigeren. Ook kun je terreinen als favorieten opslaan en direct reviews schrijven (én inzien). Op de startpagina lees je het laatste nieuws en de wijzigingen op de Natuurkampeerterreinen. Je hoeft je locatievoorziening niet per se aan te hebben staan, maar je hebt wel een internetverbinding nodig.

  Tags: app natuurkampeerterrein

  Users review

  from 117 reviews

  "Good"

  5.2

  Users comments for Kamperen

  Ante de Baas

  by Ante de Baas

  Feb 04, 2017  |  "Poor"

  werkt niet meer. geeft geen terreinen meer aan (zonder filters). de app was al toe aan een hoognodige overall.

  Francesco Minafra

  by Francesco Minafra

  Feb 23, 2015  |  "Poor"

  Doesn't start on android 5

  Marcel van den Berg

  by Marcel van den Berg

  Apr 15, 2014  |  "Poor"

  Om een overnachting vooruit te plannen, wil ik verder kijken dan mijn huidige GPS locatie. Als ik onderweg ben heb ik geen wi-fi. Het boekje voldoet prima zonder internet en GPS! Liever het boekje als PDF of EPUB

  Erik den Tonkelaar

  by Erik den Tonkelaar

  Aug 22, 2013  |  "Poor"

  Werkt niet zonder gps en wifi. Waardeloos.

  Ronald Klarenbeek

  by Ronald Klarenbeek

  Jul 13, 2013  |  "Good"

  Zou leuk zijn als je met de app wat meer kon doen - bijvoorbeeld bijhouden waar je al geweest bent of een reis langs meerdere campings plannen. Daarnaast is de UI wat sloom.