FREE DOWNLOAD

Loekken Klit Camping

  • SEARCH TYPE
  Loekken Klit Camping icon

  Loekken Klit Camping

  by: 2 4

  4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Download Løkken Klit Campings nye app.

  Løkken Klit Camping og Hytteby har sat rammerne op til en fantastisk campingferie. Vi ved at hele familien får en super, god ferie, hvis børnene er glade. Så derfor arbejder vi ud fra, at det skal være "Monster sjovt for børn, men ta' bare mor og far med!". Faciliteterne er helt i top, og det gør jeres ophold mere behageligt. Der findes rigtig mange familierum, hvor hele familien kan få ro til sammen at klare dagens bad. I kan ligeledes hygge jer på campingpladsens udendørs badeland m. 2 forskellige rutchebaner eller i vores hyggelige familie spa. Vi er gået i børnehøjde og har mange børneaktiviteter "Hulen" og det er oplagt at kigge forbi vores specille børne baderum. Selv familiens bedste ven, hunden, er der tænkt på med et helt nyt hundebad.

  Med denne app kan du følge med i de forskellige aktiviteter vi har i børneuniverset "Hulen", og du kan få information om anbefalede seværdigheder i og omkring Løkken.
  Løkken Klit Camping applikationen giver dig desuden oplysninger om pladsens tilbud, åbningstider, rabataftaler og anden nyttigt information (inkl. kort over pladsen).

  Vi byder dig og din familie hjerteligt velkommen!

  camping, campingplads, overnatning, turist, turister, Danmark, Nordjylland, hytte, hytter, børnevenlig, badeland, badeferie, strand.

  Tags: løkken kort

  Users review

  from 2 reviews

  "OK"

  4