FREE DOWNLOAD

Najdi.si Zemljevid

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Mobilna aplikacija Najdi.si zemljevid je brezplačna sodobna interaktivna storitev, ki omogoča iskanje po geografskih pojmih v Sloveniji (kraji, ulice) , po organizacijah (podjetja, društva, javna uprava,…) in po interesnih točkah (kulturne zanimivosti, parkirišča, bankomati,….). Aplikacija vam je v pomoč tudi pri orientaciji saj lahko prikažete vašo trenutno lokacijo na zemljevidu. V primeru vklopljene lokacije se iskalni rezultati razvrstijo glede na oddaljenost od trenutne lokacije.

  Aplikacija je preprosta za uporabo in hitra, odlikujeta jo velika natančnost iskanja ter kakovost in ažurnost geografskih in poslovnih informacij. Z njo je mogoče najhitreje najti najbližja oz. najbolje ocenjena podjetje v Sloveniji (npr. picerija center Ljubljana). V meniju lahko izbirate med dodatnimi funkcionalnostmi aplikacije kot so, sloj »Promet«, »Iskanje poti«, pogled zemljevida (navaden/satelitski) in »Počist«, ki povrne aplikacijo v začetno stanje.
  Prek brezžične internetne povezave so vam podatki na voljo vedno in povsod – na poti, doma, v službi in na dopustu.

  Aplikacija omogoča:

  ● Hitro iskanje ponudnikov v najbolj iskanih dejavnostih

  Z dotikom na iskalno polje se prikažejo ikone za iskanje posameznih dejavnosti brez vnašanja iskalnih poizvedb.

  ● Bogat opis podjetij in organizacij

  Podjetja in organizacije so predstavljena z osnovnimi podatki (naziv, naslov, delovni čas, opis, dejavnosti), slikami, komentarji in ocenami obiskovalcev. Komentarje, ocene in slike lahko oddate tudi sami.

  ● Prikaz prometnih informacij

  Sloj »Promet« posreduje ažurne podatke o prometnih informacijah kot so zastoji, delo na cesti, zapore, prometne nesreče in omogoča prihranek časa, ki bi ga sicer porabili za čakanje v kolonah in iskanje obvozov.

  ● Navadni ali satelitski pogled

  Zemljevid si lahko ogledate v klasičnem ali satelitskem pogledu s cestami in oznakami krajev za lažjo orientacijo.

  ● Prikaz informacij o mestnem potniškem prometu in postajališčih Bicikelj

  Na zemljevidu se na zadnjih štirih povečavah pokažejo avtobusne postaje mestnega potniškega prometa za mesto Ljubljana in Maribor in postajališča omrežja BicikeLJ. Pri postajališčih mestnega potniškega prometa se na kartici postajališča prikažejo tudi avtobusne linije, ki vozijo na posameznem postajališču. Postajališča mestnega potniškega prometa in izposoje BicikeLJ je mogoče najti tudi s splošnim iskanjem. Na zadnjih štirih povečavah aplikacije se prikažejo tudi parkirišča.

  ● Iskanje poti

  Poiščete lahko tudi pot med dvema točkama v Sloveniji. V meniju aplikacije izberite gumb »Iskanje poti« in ob vpisu začetne in končne lokacije (kraja, naslova, naziva podjetij) se z gumbom »Najdi pot« izpišeta dolžina poti in čas potovanja ter grafični prikaz poti na zemljevidu (modra črta, ki vodi od začetne do končne lokacije načrtovane poti). Na voljo je podroben, opis načrtovane poti, ki se prikaže z dotikom gumba »seznam«. Pot je mogoče načrtovati za vožnjo z avtomobilom ali peš.

  Tags: najdi si zemljevid , za , emljevid , zemljevid a , zemljevid 4 , zemljevid za 4.0 , staršah zemljevid , zemljevid dawnload , zemljevid 4

  Users review

  from 553 reviews

  "Great"

  7.8