FREE DOWNLOAD

NL Treinen 2 - NS

  • SEARCH TYPE
  NL Treinen 2 - NS icon

  NL Treinen 2 - NS

  by: Ewout Meyns 176 7.8

  7.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  NL Treinen is een compacte, maar vlotte applicatie die telkens de drie meest naburige Nederlandse trein stations weergeeft met live treininformatie van de NS.

  In enkele seconden tijd worden de naburige NS stations gedetecteerd en ziet u een overzicht van de treinen inclusief vertraging en perron.

  Versie 2 is een volledige makeover van de eerdere versie met een nieuwe layout en nieuwe mogelijkheden: voeg favoriete stations toe (die niet in de buurt liggen), verander het aantal station, toon de afstanden tot de stations...

  Voortaan alle NS trein informatie snel binnen handbereik - zonder typwerk - nog voor u in het station arriveert.

  Maakt geen gebruik van GPS of andere batterijverslindende operaties. Voert ook niets in de achtergrond uit indien de applicatie afgesloten is.

  Uiteraard enkel nuttig in Nederland.

  Bij problemen: neem gerust contact op.

  Indien de app blijft zoeken naar naburige stations is op uw toestel waarschijnlijk geen toestemming gegeven om uw ruwe locatie te bepalen via draadloze netwerken. Dit kan aangepast worden door in de instellingen van je Android toestel bij Locatie te kiezen voor "Draadloze netwerken gebruiken".

  keywords: NS, NS Treinen, NL Treinen, NS trein info, NS vertragingen

  Tags: ns trein , trein info , free treinen , instellingen app ns server , ns live treinen , nstrein , treinen , treinen ns , treinen png

  Users review

  from 176 reviews

  "Great"

  7.8